Sådan Bruger jeg Jaderullen mod spændinger og rynker

Det er ikke så frygtelig lang tid siden jeg skrev om jaderullen fra SMUK Skincare. Det var faktisk lige da jeg blev mor for anden gang her i marts, MEN jeg er nødt til at vie en post (og en instagram video @sarayoublush) til den igen, fordi jeg vitterlige bare knuselsker den. I starten må jeg indrømme jeg ikke heeelt fattet hvad hypen var omkring denne (ret pæne) grønne rulle, men jo mere jeg bruger den, jo mere elsker jeg den.

OK. Hvad gør den så?

Jo, alt det der med at jadestenen skulle give energi til huden og virke terapeutisk tager jeg med en gram salt, men jeg bruger den som et fast 2-3 minutters rituale hver eneste aften, efter min serum, hvor jeg ruller huden med et ganske let tryk, på kryds og tværs.

Der sidder nemlig masser af spændinger i dit ansigt efter en dag med mimik. Træthed, bekymringer, stres – det hele sætter sig i ansigtet og kan være med til at give rynker og linjer, men også hovedpine. Du skal se rullen som en minimassage for ansigtet – en massage, der får musklerne til at slappe helt af, så du ikke ligger og spænder om natten.

Jeg starte typisk i øverste del af ansigtet og ruller på kryds og tværs. Tindingerne, mellem øjenbrynene og på siden af halsen, sidder masser af spændinger. Jeg afslutter med at rulle hele ansigtet fra midten og ud mod hver side, og siden ned ad halsen.

Jeg ruller ovenpå mit serum, men du kan også fx rullen ovenpå en fugtmaske. Rulningen gør nemlig at huden bedre optager det produkt, du er kommet på huden.

Om det kan ses? JA! Det er vitterligt et af de bedste beautygadgets jeg har prøvet og jeg bruger rullen med stor glæde hver eneste aften.

Leave a Reply