Sådan næsten klar til barsel og nyt liv

Sååååååå har jeg vidst haft mit sidste makeup job inden baby kommer…. i torsdags blev det klaret med to dages skydning med PIeces i Århus. Nu er kroppen træt og lange dage i fotostudie er blevet for meget. Jeg kan mærke, jeg har brug for at skifte fokus, se lidt indad og koncentrere mig lidt om at være gravid. Jeg skal en smule ned i tempo, da den sidste måned har været intens med masser af arbejde – og heldigvis for det – de penge kommer godt med i tiden fremover. Jeg har brug for at “neste” lidt, finde babysengen frem, vaske alt tøjet, montere autostolen i bilen og tage en tur eller to på apoteket – så slipper jeg for det, når baby først er kommet. Der er en del ting, der er gode at have, den liste laver jeg gerne, hvis der er interesse.
Jeg vil også ligge og kigge lidt ud i luften. Mærke efter det fantastiske livet der er inde i min mave – det lille menneske som snart kommer ud til os, og skal være en del af vores familie for altid. Jeg er heldigvis meget mere rolig end inden min første fødsel og gruer heldigvis ikke for den. Jeg prøver at tage tingene som de kommer, jeg ved jo at kroppen gør en stor del af arbejdet selv og at jeg selvfølgelig kommer igennem det.

Selv om jeg gerne vil lidt ned i gear, bliver de sidste ugerne dog ikke kun tilbragt på sofaen. Jeg vil bruge lidt mere alenetid med min søn, Sølve på 3 år – det bliver lang tid til han får have sin mor for sig selv igen, så vi skal en tur i svømmehallen, se hvor dronningen bor, kigge på dronningens livgarde marchere, spise is og tage på cykelture. Jeg glæder mig til at have den næste måned sammen med ham alene, inden det kommer til at dreje sig meget om lillebror fremover.

Jeg er nu 36 uger henne. 8 måneder. 1 måned til termin. Gisp..

6 Responses to “Sådan næsten klar til barsel og nyt liv”

 1. Cathrine

  En liste med ting som er gode have til babyen, er jeg som første gangsfødende interesseret i. Det hele er meget nyt første gang. Jeg ser også selv frem til barsel om få uger.

  Reply
  • Sara

   Det lyder dejligt du også joiner barselsvognen om lidt. Jeg har tænkt mig at lave en liste, over praktiske ting at have til baby i de første par uger, så man slipper for at rende ud af huset. 🙂 KH

   Reply
 2. Amalie

  Hej Sara. Åh, det bliver en fantatsisk måned du får dig. I forhold til en liste, vil det være mega lækkert med noget inspiration. Nyd tiden med din kære Sølve.

  Reply
 3. Carina

  Hvor er det dejligt for dig at du er gået på barsel og kan sætte tempoet lidt ned. Nyd det og held og lykke med al det nye der sker i din familie!

  Reply
 4. Elise R.

  Tillykke med huset! 😀
  Den liste er jeg også meget nysgerrig efter 🙂 Har termin 17/5 på første baby og kan enormt godt lide at planlægge/forberede alting 😛 Ved godt man ikke kan – men lidt erfaring er altid godt at lytte til 🙂 Vi får nøglerne til vores nye hus om 1 måned i dag! Kan næsten heller ikke vente 😀

  Reply

Leave a Reply