Sara Loves

Jeg tænkte det var tid til en favorit deler igen.. Her er hvad jeg har været mest begejstret for den seneste tid, både nyt og gammelt: Alle produktnavne er links.

Daily Youth Restoring Serum Capsules fra Elizabeth Arden
Et af Elizabeth Ardens ikoniske produkter er disse små fine kapsler der indeholder anti age serum. I perfekt dosis. Jeg elsker, at de tænker for en i forhold til mængde og at de i øvrigt er supernemme at tage med på ferie. Et par stykker i en lille tom læbepomadedåse fx. Indeholder ikke parfume og giver huden en virkelig fin glød og masser af fugt.

Baked Mineral Eyeshadow, Earth fra Tromborg
En helt ny favorit fra danske Tromborg. Denne 100% rene mineraløjenskygge har en fantastisk pigmentering, men også den perfekte, varme, rosa/brune nuance der fremhæver blå øjne.

M2Beaute Brow and Lash Serum
Jeg har i lang tid sværget til M2Beaute Lash serum. En dyr fornøjelse, men også et produkt der virker. Du får virkelig lange bambie øjenvipper. Nu er jeg i gang med at teste Brow serum også. Jeg har haft produktet mange gange før, men har endt med at give det til andre trængende og overplukkede bryn. NU er det min tur. Jeg har aldrig overplukket mine bryn, men serummet vil gøre de små usynlige hår tykkere og kraftigere, så mine bryn vil få mere fylde.

Premier Cru The Elixir fra Caudalie
Premier Cru er det franske apoteker kultmærket Caudalies uberste og fineste serie, hvor du får den fineste anti-age hudpleje, masser af fugt og mindskning af pigmentering. Det sidste produkt der lige har ramt butikkerne, er denne lækre serum/olie som anvendes under dagcreme. Superlækkert produkt der giver huden masser af fugt og en behagelig følelse.

Orbe Eye Cream fra Själ
Flere hudeplejeeksperter og skønhedsredaktører jeg kender, har udtalt at dette er den bedste øjencreme der findes, overhovedet. Det er ædle dråber, men heldigvis skal der også meget lidt til, krukken har du i hvert fald et par måneder. Indeholder over 55 aktive stoffer, der stimulerer dannelsen af kollagen, reducerer linjer og hævelser. Alle Själs produkter er nu uden parabener.

Marula Shimmering Gold Oil fra African Botanics
En yderst eksklusiv shimmerolie som jeg har været heldig at få i en rejseudgave. Olien er særlig rig på antioxidanter fra afrikanske frøolier, der er særlig modstandsdygtige overfor braskt klima og derfor yderst fugtgivende. Olien fås også uden guldshimmeret, men det er virkelig flot til bar hud, bare arme eller bare ben til sommeren. Kan bruges til både ansigt, krop og hår.

Lavendel Oil fra Jurlique
Åhh jeg er afhængig af lavendelolie. Bare at jeg ved jeg har den med mig eller indenfor rækkevidde er vigtigt. Et par dråber i badevandet, i håndvasken når makeuppen skal af om aftenene eller på hovedpuden giver bare den bedste søvn. Det er videnskabeligt bevist at lavendel har en afslappende virkning på kroppen, men for mig er det ligesom sovemedicin.

Brow Artist Genius Kit fra L’Oréal Paris
Dette brynkit har jeg liiiiige skrevet om, men jeg kunne ikke dy mig med at tage det med her igen. Det er virkelig et supergodt produkt for alle os der ikke er født med Cara Delevingne øjenbryn. At fylde sine bryn ind, bare en lille smule, giver virkelig et ansigtsløft og illusionen af både tykkere og mere velplejede bryn. Inde i kittet er der en guide til hvordan du giver dig i kast med det og du får både en pincette, brynbørste og pensel med.

 

2 Responses to “Sara Loves”

 1. Christina

  Hej Sara

  Tak for en rigtig fin blog med en masse gode råd og tricks 🙂
  Jeg ville høre om du kendte til Alumine en hudplejeserie af peter lamar? og i så fald hvad mener du om den?
  Jeg vil gerne skifte min hudpleje ud, men jeg syntes det er en jungle uden lige især fordi jeg stadig har lidt urenheder og også gerne vil tænke på antiaging 🙁 Håber du kan komme med et godt råd 🙂

  Reply
 2. Marie-Louise Jønsson

  Hej Sara. Må vi ikke se nogle billeder hvor du har den nye øjenskygge på fra tromborg 🙂 ml

  Reply

Leave a Reply