Save Up Girl’s – Here’s A Sneak Peek of Victoria Beckham x Estée Lauder Makeup Collection

Omg! Det her makeup samarbejdet har været holdt hemmeligt i ret lang tid. Siden april, hvor samarbejdet mellom Victoria Beckham og Estée Lauder blev annonceret, har der været absolut INGEN billeder at opstøve af makeupkollektionen online, før 1.september i år, hvor pressen fik lov til at vise lidt billeder.
Det har altså været tale om et super hemmeligt samarbejde, som bliver lanceret i et ganske begrænset oplag 17.oktober i Danmark. Glæd jer og skriv jer endelig op på ventelister, hvis der findes sådan nogle. De lanceres KUN i Magasin i Danmark og de her produkter, bliver hurtigt udsolgt!

Jeg har været så yderst heldig, at få prøve nogle af produkterne og jeg kan sige jer – de er TOP lækre og super brugbare! Indpakningen er også i Victoria Beckham’s posh ånd – guld og sort, og føles virkelig eksklusiv. Konsistenserne på øjenskyggerne er fantastiske og fløjlsagtige og der er cremeøjenskygger, der er så nemme at bruge, du kan få smokey eyes på 3 minutter.

Der er tale om 14 produkter tilsammen og jeg har en stjernefavorit, der nok ikke vil overraske, dem der kender mig – nemlig hendes Morning Aura Illuminating Creme – en slags highlighter/fugt/glød creme, Victoria hurtigt viser i videoen under.

Videoen blev postet af Victoria Beckham i august, hvor man altså kan skimte lidt af produkterne – uanset, se det smukke resultat på damen selv. Hvem vil ikke se sådan ud hver morgen? (eller måske aften?)

Jeg glæder mig til at vise jer MIN version af Victoria Beckham x Estée Lauder looket, som jeg filmer lige op til lanceringen i oktober.

Hav en dejlig dag!

 

Og tjek samtidigt Vogues cool 73 Questions til Victoria Beckham.

Leave a Reply