Sexet Brigitte hår

brigitte_bardot_11

brigitte_bardot

brigtiite

6a00d8341c3a0753ef00e54f1af8c68834-800wi

Brigitte Bardot er kendt for sine længe gyldne lokker med masser af volumen bag på hovedet og liige lidt uldet, på den sexede måde.

Du skal bruge følgende:

En mousse der giver masser af volumen. Kom en god tennisbold størrelse skum i fugtigt hår, og flip dit hovedet “up side down” mellem benene og føntør håret fra hovedbunden og ud i spidserne. Når håret er næsten tørt rejser du dig op og føntørrer det sidste, mens du reder håret med fingrene. Min favorit er som så mange gang nævnt, Syoss til kun 60 kr.! Giver masser af volumen!

Billede-3

Derefter kommer du velcro curlere i dit hår. Tuppér hver hår tot lidt i bunden inden du ruller håret rundt om curleren. Jo større curlere du vælger, jo mindre fald får du. Spray håret til sidst med masser af hårspray inden du blæser godt over dit hår med en føntørrer, for at aktivere hårsprayen, så den sætter sig og giver dit hår krøl.

velcrocurlers

EllisonCurlersXP_468x907

Sæt dine curlere sådan cirka på denne måde. Tag dit pandehår med også.

Når dit hår er helt helt tørt, og du måske har haft dem i 30 min ekstra, de skal nemlig være helt tørre og helt kolde. Tag curlerne forsigtig ud, og kast rundt med dit lækre fyldige hår.

Leave a Reply