Shellac Nails With a Feminine Touch

Jeg ELSKER mine negle med CND shellac i farven Field Fox med den fine glitrende palliet detalje.
Jeg fik dem lavet i går hos Nails By Nicki på Nørrebro, som vil tilbyde alle YouBlush læsere 15% på alle shellac behandlinger! Du skal blot bruge rabatkoden sarayoublush ved bookning 🙂

God lørdag derude!!

4 Responses to “Shellac Nails With a Feminine Touch”

 1. Louise

  Jeg har nu købt den Clarins øjenskygge som du brugte i en af dine minute makeup-videoer og den er lige så god og nem at lægge på som du viser i videoen, jeg har nu en ny favoritøjenskygge som kan bruges både til hverdag og til fest, og som ikke tager lang tid at lægge på! Tusind tak for et super godt råd 🙂 Glæder mig allerede til flere videoer!

  Reply
  • Sara

   KÆre Louise, DEjligt at høre! Er også rigtig glad for både farve og konsistensen – så nem at ligge og den kan bygges op til at blive en superflot smokey eye, hvis man ligger lidt sort kohl på den våde kant. Flere videoer kommer, to gange om ugen, tirsdag og torsdag i ugerne fremover. KH Sara

   Reply
 2. HeLene

  Åh, de er fine, jeg følger dig på instagram så jeg havde set dem på et lille billed derinde, men nu ser jeg den endda bedre!
  Skal være mere med på bloggen fremover! *thumbs up*

  Reply

Leave a Reply