Shop: 3 Liquid Matte Lipsticks

Det er en utrolig hype omkring matte læbestifter for tiden, og især liquid lipstick som altså er flydende læbestift, der ligner en lipgloss, men som er læbestift, fyldt pigmenteret der tørrer op og bliver mat på læberne. Fordelene med disse slags læbestifter, er for det første deres høje pigmentering, men også deres holdbarhed, som er ganske unik.

Her er de 3 læbestifter jeg syntes er de bedste på markedet, i denne kategori. Der findes masser af farver at vælge i mellem – fra helt mærk bordeaux til rød, pink, nude etc.

Everlasting Lipstick, Backstage Bambie // Kat Von D (fås hos Sephora)
Retro Matte Liquid LipColour, Recollection // MAC
Soft Matte Lip Cream, Amsterdam // NYX

Skærmbillede 2016-03-18 kl. 10.09.58

Tip: Fugt læberne godt, inden du bruger en liquid læbestift og lad den tørre helt ind i læberne. Det bedste og mest holdbare resultat, får du af at påføre læbestiften på helt tørre læber og undlade at lade læberne røre ved hinanden, inden læbestiften er helt tørret.

 

Skærmbillede 2016-03-18 kl. 10.10.07

Tip: Du kan sagtens lave en liquid matte læbestift til en stain – dvs få en mindre malet effekt. Du dupper blot læbestiften på med fingrene.

Ha en fantastisk #lipstickfriday <3

2 Responses to “Shop: 3 Liquid Matte Lipsticks”

 1. Kathrine

  Godt tip 🙂 jeg er nok mest til den mere beskedne lip-stain. Venter spændt på at man kan købe Kat-von-D på nettet et eller andet sted fra – uden at betale det hvide ud af øjnene for levering :O Kender du et sted ?
  Hav en rigtig dejlig fredag <3

  Reply
 2. Satina Wandel

  Åh, den fra MAC er lige mig!!

  http://satinawandel.dk

  Reply

Leave a Reply