Shop: 5 Hand Creams

Skal du ud og købe en ny håndcreme i dag, har min assistent Natascha og jeg 5 styk You Blush blåstemplede til jer her:

Acai Hand Cream, Rudolph Care, 245 kr.

Ren forkælelse til dine hænder! Jeg elsker denne håndcreme, der giver masser af fugt, beskytter og virkelig plejer i dybden.  Den fedtet ikke og trænger hurtigt ind – win win!

Aroma Therapy Deluxe Hand Cream, Tromborg, 250 kr.

Denne håndcreme har den mest opløftende, energiske duft. Aromaterapeutiske dufte fra grape, ingefær og rosentræ sørger for den ultimative sanseoplevelse. Hvis jeg har haft den stående på badeværelset og mine gæster bruger den, dufter hele rummet fantastisk!

Biomain, Biotherm, 199 kr. (tit på tilbud til 100 kr.)

Denne håndcreme fra Biotherm er super nærende og blødgørende. Den plejer hænderne og styrker neglene og er vandfast i op til 5 (!) håndvaske. Imponerende, hvis I spørger mig.

Almond Hand & Nail Cream, THe Body Shop, 50 kr.

Du kan genvinde tabt fugt i hænderne med denne håndcreme, der efterlader dine hænder bløde og velduftende, og så endda til en super pris!

Lipikar, Håndcreme, La Roche Posay, 70 kr.

En super reparerende og fugtgivende håndcreme, som ikke fedter. Den er uden parfume så din mand eller børn kan også sagtens bruge den til vintertørre hænder.

10 Responses to “Shop: 5 Hand Creams”

 1. Mathilde

  Jeg kan rigtig godt lide der her vintertema! Tak for det 🙂 Har fx fået købt mig en cremeblush efter din anbefaling 🙂

  Reply
 2. Rie Dyrens

  Syntes det er lidt sjovt med håndcreme, de gør alle det samme, og har tit kun duften til forskel, men til gengæld er der en kæmpe prisforskel :O)

  Reply
  • Sara

   Åhh her er jeg ganske uenig med dig Rie. Har prøvet tonsvis med håndcreme der føltes som papir på hænderne eller som aldrig trænger ind i huden.. Duft er altid en smagssag, men jeg syntes det er ret vigtigt, at håndcremen trænger hurtigt ind i huden, fugter og giver følelsen af blødere hænder 🙂 KH

   Reply
 3. Cecilia

  Tak for anbefalingerne. Min seneste håndcreme er fra Sanex og rigtig fin, men da jeg helst gerne vil have mindst mulige produkter uden parfume i, så er det dejligt La Roce Rosay er med. Måske køber jeg den næste gang. Vil ikke undgå alle produkter med parfume, men håndcreme synes jeg ikke behøver dufte. Så er chancen for allergi forhåbentlig mindre 🙂 Apropos The Body Shop kan jeg godt anbefale håndcremen med hamp (hvis man ser bort fra parfumen).

  Reply
  • Sara

   Jeg ELSKER når håndcreme dufter, så der er vi forskellige. Alle sit behov, så tog lidt forskelligt med 🙂

   Reply
 4. Christina

  Aesop håndcreme Resurrection, er fantastisk!

  Reply
 5. Marie-Louise Jønsson

  Hej Sara SKØNT med nogle flere lækre, gennemprøvet produkter. Jeg er rigtig glad for håndcremen fra Nuxe og den har også en SKØØØN duft ? Ml

  Reply
 6. HeLene

  Tak for anbefalingerne, jeg skriver dem på listen. Fik en matas granatæble håndcreme i gave og den var overraskende god, let (til brug om dagen) og går hurtigt ind og dufter mega godt. Det overraskede mig for en billig creme. Min næste ønske er den fra Tromborg som du viser, jeg har prøvet den i butikken, den er så lækker. Aromaterapi er bare da shit! 😉 Så jeg må gå og tænde et duftlys nu med det samme!

  Reply

Leave a Reply