Shop: Tinted Sunscreens

Tinted-sun-screens-farvet-solcreme-youblush

Hvis du er så heldig at du skal på påskeferie her om lidt – enten det er strand- eller skiferie, kan jeg varmt anbefale en farvet solcreme. (Det bliver by-påske på os i år, selv om jeg drømmer om at stå op ski…) En farvet solcreme, eller Tined SPF som de fleste hedder, er solbeskyttelse der indeholder en lille smule farve, så du får kickstartet en gylden farve her efter en lang vinter, hvor huden stadig er bleg.
Det skal lige siges, at det ikke er en selvbruner eller en creme, der vil få dig til at ligne en der har været på ferie i 3 måneder – men den tinted effekt giver huden en lille smule farve og en smuk glød. Se på dem som en fusion mellem en foundation og en solcreme.

Idéal Soleil BB Creme SPF 50, Vichy, 145 kr.
En af mine all time favoritter som jeg før har skrevet om.

Yoghurt Sunscreen Face Cream SPF 50 Tinted, Korres, 229 kr.
Cremen her er formuleret med græsk yoghurt, som er en naturlig kilde til laktose, proteiner, mineraler og vitaminer. Den opfrisker huden og øger indholdet af fugt niveauet i de øverste hud lag.

Oil-Free Sunblock Sheer Tint SPF 15, Murad, 255 kr.
Perfekt til kombineret hud, da den er oliefri, men indeholder også granatæble ekstrakter, der er en effektiv antioxidant og anti-age kilde.

Leave a Reply