Shop: Winter Moisturizers

Kulden bider og måske føler du at din hud har brug for lidt ekstra fugt disse dage. Når temperaturen falder ned under frysepunktet, er det særligt vigtigt at forkæle din hud med nærende cremer for optimal beskyttelse. Her er 3 gode bud på fugtighedscremer til vinter:

Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer, Clinique, 395 kr.
Superdefense er en fugtighedscreme, der giver masser af beskyttelse – både mod kulde og de  første synlige ældningstegn. Cremen indeholder masser af antioxidanter og vitaminer, der går ind og styrker huden. Fås til tør og kombineret hud.

Below 10 Degrees Creme, Tromborg, 580 kr.
Jeg har før skrevet om denne fantastiske SOS creme. Den er perfekt til når temperaturen falder til under 10 grader og når huden er særligt udsat eller belastet af vind og vejr. Cremen giver masser af fugt, samtidig med at den virker helende på rødsprængt hud, genopbygger huden og lindrer rødme og irritation.

Rosa Arctica Cream, Kiehl’s, 410 kr.
Denne creme fra Kiehl’s giver et kæmpe fugtboost til dehydreret vinterhud. Cremen minimerer også fine linjer og rynker og forbedrer fasthed i huden.

19 Responses to “Shop: Winter Moisturizers”

 1. Mathilde

  Jeg har simpelt hen brugt alle mind penge på julegaver og nytår, suk.. Har du mon nogle alternativer på budget eller nogle gode husmorråd til tør hud?

  Reply
  • Maria

   Jeg tillader mig at komme med et budget-råd, der fungerer for mig. Når huden er tør masserer jeg weledas mandelolie eller alm. kokosolie (uden duft, som du kan købe i de fleste større supermarkeder) ind i huden om aftenen. De dage jeg går i bad om morgenen, masserer jeg også en smule olie (på størrelse med en lille ært) i ansigtet, mens huden stadig er våd. Det giver en god base, og så følger jeg op med min almindelige ansigtscreme.
   God weekend!

   Reply
   • Mathilde

    Tak for det tip Maria! God weekend til dig også:)

    Reply
    • Sara

     Weledas Mandelolie er supergod, ellers vil jeg også fremhæve apotekmærker som La Roche Posay og Vichy som har supergode produkter. Fx Vichy Nutrilogie! 🙂 Findes til både tør og meget tør hud 🙂

     Reply
 2. Helle Rick

  Indrømmer blankt, jeg glemmer at købe gode cremer der beskytter huden om vinteren.
  Har endnu ikke prøvet nogen af ovenstående, – men tak for tippet 🙂
  Januar er budget måned, så et par billigere alternativer kunne jeg godt bruge (som Mathilde).
  Budget vs. luksus var måske et forslag, så er der noget for alle 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Helle, Yes – den er modtaget! Jeg laver en vintercreme på budget ila ugen 🙂 God søndag!

   Reply
 3. Kathrine

  Budget vs luksus ville jeg også synes var en mega god ide 🙂 Derma’s kropsolie er også vildt god!!

  Og har du evt nogle produktforslag til en blegfis – blegere end NC10 ? Det er hamrende svært at finde produkter – selv MAC får jeg prøver med hjem fra; Ekspedienten er sikker på farven passer .. jeg kommer hjem – ser det i dagslys – og bliver IGEN skuffet. :-/ Kun Clarins stick-concealer i farven 01 passer.

  Reply
  • Sara

   Hej Kathrine!
   Uh, jeg kender godt “problemet” med at være blegfis. Du skulle tage ind i MAC pro butikken på købmagergade og købe Face & Body Foundation i hvid! helt, fuldstændig hvid er den. Den kan du bruge at mikse ind i dine andre foundations, som du allerede har investeret i, så du får den perfekte, lyse farve. Jeg bruger den også, til modeller og andre jeg lægger makeup på, når foundations ikke er lyse nok. Det lyder måske lidt besværligt at skulle til at mikse, men det er hurtigt noget du vender dig til og måske også kommer til at holde af. Dvs du til alle årstider, kan customize dine foundation ! 🙂
   ps. ellers er Bobbi Browns Alabaster den lyeste de har, måske også værd at teste… KH Sara

   Reply
   • Kathrine

    Tusind tak for dit lange og dybdegående svar 🙂 Skønt du vil bruge tid på det <3 Og tak for sådan en skøn blog – jeg har fulgt dig i snart 2 år og bliver kun mere vild med indholdet !

    Jeg vil helt klart overveje at investere i sådan en mixer – har førhen brugt Face&Body og var vild med konsistensen 🙂 Bobbi Brown har desværre ikke nogle testere i den Magasin tæt ved mig (bor i Odense), så det må blive engang i fremtiden jeg må prøve det..
    Hav en rigtig dejlig søndag!

    Reply
 4. Tanja ML

  Sara, jeg har lige netop ventet på et indlæg om gode cremer til vinteren.
  Jeg cykler til og fra arbejde hver dag (7,5 km hver vej) og tænker tit over hvad der er bedst at gøre. Jeg kører egentlig en helt almindelig rutine ansigtspleje m. creme efter fulgt af makeup, men jeg kommer lidt at svede på turen og kan ikke finde ud hvad der er bedst for huden – make-up før eller efter cykelturen. Har du et godt tip?

  Reply
  • Sara

   HEj Tanja,
   hmm… hvis jeg var dig, ville jeg måske vente med makeuppen til efter cykelturen. Evt tage mascara på inden, hvis du føler dig nøgen helt uden. På den måde slipper du for sved i makeuppen og får samtidig en helt frisk makeup inden du starter på arbejde. 🙂
   KH Sara

   Reply
 5. HeleneR

  Jeg kunne godt tænke mig et bud på en serum der er (ekstra) fugtgivende. Er for et par måned siden startet op med produkterne fra Pai og det er min hyssede hud meget glad for, men kunne godt bruge en god fugtgivende serum ?

  Reply
  • Sara

   Hej Helene,
   God idé! Jeg laver et indlæg ila ugen med gode fugtgivende serumer 🙂 KH Sara

   Reply
 6. Rie Dyrens

  Jeg har faktisk en clinique creme liggende i skuffen, men troede faktisk den var bedst om sommeren, pga solfaktor. Jeg vil da straks finde den frem. Tak for tip :O)

  Reply
  • Sara

   Hej Rie,
   Solfaktor er godt året rundt og skader bestemt ikke huden, selv om det er vinter 🙂 Frem med cremen, den er super god! 🙂

   Reply
 7. Mine

  har været fast tilhænger af Cliniques superdefence de sidste mange år 🙂
  sådan en creme holder jo mange mdr så det er en god investering synes jeg da den er virkelig lækker:)

  Reply
  • Sara

   Hej Mine,
   Jeg er enig. Clinique er et godt mærke og noget man godt kan blive fast fan af! 🙂

   Reply
 8. Kirsten V. N.

  Hvad er din holdning til, Aquaphor advanched therapy fra Eucerin til feks at komme på kinderne i kulden og som “grydelåg” feks om munden.
  På forhånd tak Sara. 🙂

  Reply
 9. HeLene

  Jeg har prøvet 2 af de tre cremer og de er dejlige, men jeg mangler at teste tromborg. Så det må jeg ud og prøve snarest! Tak!

  Reply

Leave a Reply