Short Hair Inspiration and Girl Crush

sienna-miller Sienna-Miller2_glamour_18may15_getty_b_540x810_1 7470 Sienna+Miller sienna-miller-red-lips-vogue-17oct14-pa-b

Det er ved at være et stykke tid siden Sienna Miller var på alles læber… Hun var elsket for sin boho stil og lange, skødesløse hår. For at være helt ærlig, har jeg aldrig været så stor fan, indtil hun klippet sit hår. Hun er sprunget på page-trenden og ser ubeskriveligt godt ud! Jeg er vild med det hele… makeuppen, stilen og håret!
Her er masser af inspiration at hente, for jer med kortere hår eller til jer der måske vil lade lokkerne falde..

ENGLISH:
It’s been a while since Sienna Miller was on everyones lips. Since she rocked that boho-style and long, beachy hair. To be honest, I havn’t been a fan until now, when’s she’s cut her hair off. She is a gorgeous, beautiful woman and now she’s rocking the bob. I love that her hair is still so different every time she’s on the red carpet. I love it all and I’m suckin in the inspiration.
Maybe you’ll be inspired to go shorter as well? If you already are, there’s a ton of cool hairstyle to be inspired from 🙂

4 Responses to “Short Hair Inspiration and Girl Crush”

 1. Kathrine

  Kære Sara
  Fin inspiration for én med kort hår 🙂
  Jeg skriver, fordi jeg mener at kunne huske, at du i en sidebemærkning på et tidspunkt nævnte, at du har én (to?) nætter om ugen, hvor du “nulstiller” din hud, ved ikke at påføre produkt? Er det noget du kan uddybe?

  På forhånd tak
  /Kathrine

  Reply
  • Sara

   Hej Kathrine,
   Det er ganske rigtigt… det var noget jeg gjorde på et tidspunkt, da flere påpeget det var godt at lade huden få en pause et par gange om ugen, så den selv kunne finde ud af at producere fedt og ikke bliver for “doven” med alt det creme. Det er mange forskellige teorier omkring emnet, også flere modstandere, der mener det er noget pjat. Og for at være ærlig, er det ikke noget jeg gør længere.. Jeg kan godt lide min creme og nyder at påføre huden fugt, både morgen og aften.
   KH Sara

   Reply
   • Kathrine

    Tusind tak fordi du giver dig til at svare – især på baggrund af din seneste post: du er en travl kvinde! Jeg kan følge argumentet, men ja, det vil nok være lidt svært at holder nallerne fra olien..

    Rigtig god dag 🙂

    Reply
 2. YouBlush

  […] var jeg til havebryllup i 32 graders varme. Jeg har længe haft lyst til at have fletninger som denne smukke dame og bryllup er en god anledning til at få ordnet hår hos en […]

  Reply

Leave a Reply