Show some legs

lara-stone-show-some-skin-vogue-us-june-2011-6 411

Sensommeren er en oplagt tid til at vise ben. Solen har måske givet dig en fin gylden farve (måske har du snydt med en selvbruner) og temperaturen er perfekt både korte shorts og nederdele. Skal du ud og være virkelig lækker, vil jeg anbefale dig at give dine ben 3 minutters ekstra kærlighed i form at lidt creme, foundation og highlight.

Skærmbillede 2014-08-05 kl. 10.02.50

Denne creme/serum har jeg skrevet om tidligere, men gode ting kan vidst ikke nævnes for tit. Jeg fik den prøvet under en pedicure i London, hvor jeg afslutningsvis fik denne creme smurt på ben og lægge. Den gav det smukkeste shine til benene, med et flot, sart bronzeskær.
Perfect Legs Skin Miracle fra ThisWorks.

Skærmbillede 2014-08-05 kl. 09.56.56

Makeup på kroppen kan måske umiddelbart lyde lidt voldsomt, men denne foundation fra MAC har kultstatus og bliver konstant brugt backstage til samtlige modeuger, så modellers blå mærker, røde knæer og ujævnheder bliver udvisket og fremstår top lækre. Konsistensen er tyndtflydende og kan bygges op fra helt usynlig, nærmest transparent til en medium dækken. Foundationen er i øvrigt også genial til ansigtet – en af mine absolut favorit foundations.
Face and Body Foundation fra MAC.

Skærmbillede 2014-08-05 kl. 10.09.52

Vidste du at, du faktisk kan lave en slankende effekt på benene med en highlighter? Påfør cremen op langs benene, som en stribe på midten, som du blender godt ud med hænderne bagefter. (Yes, produktet hedder PRIMER, som man egentlig skal bruge UNDER creme eller foundation, men produktet har en fantastisk perlemorseffekt og fungerer ypperligt og bliver flittigt brugt af makeup artister som highlighter.)
Lumi Magique Pure Light Primer fra L’Oréal Paris.

Leave a Reply