Sin City

Skærmbillede 2013-03-30 kl. 03.20.35

Havde aldrig troet det, men vi tog en hurtig ændring i vores rejseplan og tog turen til Las Vegas.

På vores hotel i ført ny t-shirt fra Maje, blazer fra The Kooples, bukser fra Acne, sko fra H&M og taske fra Chanel.

Suddenly I was in Las Vegas….. At our hotel wearing my new t-shirt from Maje, blazer from The Kooples, trousers from Acne, shoes from H&M and bag from Chanel.

Skærmbillede 2013-03-30 kl. 03.27.34

Jeg forsøgte mig lidt på spil, men det er slet ikke mig… Lidt tragisk mange af de skæbner man ser og folk er slet ikke så glamourøse som man forestiller sig. De fleste sidder i shorts og klip klappere og stener foran en maskine.. Helt skuffet, ha ha..

I accompanied my husband for some roulette, but the gambling part is not my style at all. But fun to see it all

 

Skærmbillede 2013-03-30 kl. 03.20.22

Vi boede på Cosmopolitan og blev opgraderet. Ret fint og dejligt med altan lige ud til The Strip.

Vi stayed at the Cosmpolitan and got an upgrade. Very nice room with a balcony with a view at the Strip.

Skærmbillede 2013-03-30 kl. 03.20.00

Hotellet havde produkter fra C.O Bigelow – et af mine yndlings apoteker i New York’s egen linje. Bodylotion og bodywash med Lavendel og Peppermint er herved skrevet på indkøbssedlen. Et udvalg af mærket kan købes i danske Hill-Street.

The hotel carried products from C.O Bigelow, my favorit old pharmacy in West Village New York. The Lavender and Peppermint bodylotion and bodywash is not added to my shoppinglist. Loved them!

Skærmbillede 2013-03-30 kl. 03.19.19

Gordon Ramsay gør big business i USA for øjeblikket og havde en up-scale steak house restaurant i Las Vegas og en mere nede på jorden burger restaurant “Burgr” som var til at betale og for alle fans og almindelige mennesker. Vi var der og blev absolut ikke skuffede. Min kæreste kunne allerede spise en burger igen. Jeg fik chikcen sliders med truffle, parmasan fries. (mundvand!)

Gordon Ramsay is big business in the USA at the moment, and his new addition of restaurants is the more affordable burger and milkshake restaurant Burgr. I had the chicken sliders and truffle parmasan fries. So good!!

Skærmbillede 2013-03-30 kl. 03.18.05

Skærmbillede 2013-03-30 kl. 03.30.05

Vi blev kun en enkelt nat i Vegas.. og det var faktisk nok. Det var sjovt at se, men da det var onsdag havde flere af de shows vi var interesserede “hviledag” og natklubben Marquiee lukket. Skal jeg nogensinde tilbage, vil jeg evt rejse en hel flok venner og bare hygge mig ved poolen og shoppe i TOM FORD når min mand vinder en hel masse penge… he he he he

Leave a Reply