Siri Tollerød og Rock ‘n Dreams..

Min yndlings model Siri Tollerød har vært så SØD at svare på et par spørgsmål jeg sendte til hende..

Jeg har lige set kampagnen for Valentinos nye parfume Rock ‘n Dreams, som er Siris andre parfume kampagne. (første var L.A.M.B The World of Harajuku Lovers)

Jeg er selv helt forelsket i Valentinos forrige parfume Rock ‘n Roses – er det nogen der ved om man kan få denne i Danmark? eller Rock ‘n Dreams?

d758ae9de1_44146278_o2

 

Hvordan var det at lave kampagnen?

– Det var supersjovt å lave billederne for parfumen! Fotografen Glen Luchford er en dygtig fotograf som fikk frem et godt resultat, og Gucci Westman lavet makeup.  Hele teamet havde et godt samarbejde!

2: Kan du huske nogle af produktene der blev brugt?
Desværre, det hele blev gjort for næsten et år siden så husker jeg ikke… (meeeeen, nu som jeg lige har fået ad vide at det er Gucci Westman der står bag makeupen, kan jeg med sikkerhed sige ved at se på billedet at Make Up Forevers Aqualiner i sort, og nok også Cream Colour Base fra MAC i farven Black og Airforce Blue. Det er produkter hun elsker og anvender tit… hilsen ex-assi ;))

3: Har du fået mange reaktioner på kampagnen, nu som den er at se overalt i magasiner?
Ja, jeg har fået en del, og de er positive! så det er godt,  hehe

4: Har du selv prøvet parfumen – hvordan dufter den?
Jeg har faktisk ikke selv testet parfumen – men jeg har den forrige udgaven, Rock ‘n Roses, og den kan jeg supergodt lide.
5: Hvad er dit bedste skønhedstip?
Smile! 🙂

6: 3 produkter du alltid har i tasken?
Læbepomade fra Chanel, håndcreme fra Vaseline Intensive Care og consealer fra Clinique

Og tusinde tak til verdens smukkeste nordman! 🙂

Leave a Reply