Skønhedstip mod stress

Skærmbillede 2012-12-21 kl. 20.54.54

Jeg syntes det er svært at komme ned i gear og finde frem til julestemningen, efter et utroligt hektisk år. Planlægning af bryllup, bryllup, utrolig mange job rejser, projekter, freelanceopgaver, bloggen og senest Beauty Ooh youtube kanal… Jeg vil derfor bruge julen til at fokusere på mig selv og finde tid til lidt alene tid. Hvad gør I for at komme ned i gear?

aveda-stress-fix

Avedas serie Stress Fix indeholder en skøn duft af lavendel. En duft jeg ikke altid har været pjattet med, men når kvaliteten af duften er ægte, er det altså ingenting der slår den og dens beroligende effekt. Ville dog bare ønske jeg havde et badekar, så jeg kunne bruge det lækre badesalt…

Skærmbillede 2012-12-21 kl. 20.28.21Skærmbillede 2012-12-21 kl. 20.35.59 Skærmbillede 2012-12-21 kl. 20.35.17

Ansigstmasker. Elsker dem og har lidt et flip for tiden. Jeg satser altid på fugt, så som med Rodials Dragon’s Blood Hyaluronic Mask eller  xxx, men her på det seneste har min hud flippet ud og givet mig en del urenheder, som jeg satser på at Tromborgs nyformulerede Mud Mask vil hjælpe mig med. Til øjnene har jeg taget med en pakke Stress Relief Eye Mask fra Estée Lauder, der er “cloth masks”, formede små klædemasker, der passer til øjnene, der opstrammer og beroliger huden rundt om øjnene.

Skærmbillede 2012-12-21 kl. 20.44.27Skærmbillede 2012-12-21 kl. 20.49.27Skærmbillede 2012-12-21 kl. 20.52.07

Jeg elsker at have duftlys med, også når jeg rejser. Det giver en helt særlig stemning syntes jeg og det ikke skadelige sojalys, Yellow fra Karmameju, har en opfriskende duft, der passer både til sove- og badeværelset.  Når jeg har fri, elsker jeg at bruge lidt mere tid i bad om morgenen, og ingenting er så lækkert som at starte dagen med en bodyscrub. Incredible Spreadable Ginger Body Scrub fra Origins passer godt til vinteren og giver dejlig blød hud. Og jeg ved godt jeg har skrevet om den mange gange før, men jeg tager ikke af sted på juleferie uden min Facial Oil fra Rudolph Care.

 

Leave a Reply