Slow Down

IMG_6140

Så var det mandag igen og denne weekend har igen stået på arbejde for mig, igen. Juni er altid super travl og lige nu føles det som om vi har svingdør her hjemme og vi skiftevis kommer og går. Min søn Sølve taler meget om flyvemaskiner og mamma på job… hu ha… glæder mig til ferie snart nu, men skal lige et smut til London og møde denne dygtige dame og nå et par jobs mere, inden det bliver ferie det meste af juli.
Det bliver dejligt at trække stikket lidt også.
I går havde jeg behov for at bare være sammen med familien, så det blev til lange turer, legeplads og en tur i en svanebåd på søerne i København.

Tusinde tak for alle de fine kommentarer på videoen jeg postede i fredags. Jeg havde læbestiften på lørdag aften og se hvor fint den stadig farver læberne, morgenen efter. Den perfekte bitten look farve.

Ha en dejlig aften!

Leave a Reply