Smokey eyes with white kohl

I morgen skal jeg til julefrokost med Scoop Models, og tænkte måske dette skulle være mit hår og makuep look? Jeg elsker at der er fokus på både læber og øjenskyggen går helt op til brynet. More on more – samtidig som hele makeuppen er lettet ved at komme hvid kohl på den våde kant, i stedet for sort. Smart choice! Jeg har lidt dårlig tid i morgen, så slick back løst hår eller op i en ballerina knold ville passe perfekt. Jeg lægger billeder op af mit look i weekenden. Er der flere der skal til julefrokost i weekenden?

I love this look! Smokey eyes paired with a berry lip. The makeup could have been heavy, but that’s why I love the white kohl on the rim of the eye. It lightens it perfect. I am going to a Christmas party tomorrow with Scoop Models, and this might be my makeup look. I’ll post pictures during the weekend 🙂

Leave a Reply