Smøre, smøre, smøre

la-modella-mafia-Julia-Restoin-Roitfeld-x-i-D-Summer-2012-photographed-by-Mario-Sorrenti-styled-by-Carine-Roitfeld-41 Skærmbillede 2013-08-25 kl. 11.54.17

Uhh, hvis bare man kunne få en så fin mave som Julie Restoin Roitfeld. Jeg kan jo håbe og gøre alt jeg kan lige nu, for at undgå strækmærker.

Mange siger der er arveligt, men den springer jeg ikke rigtig på, da min mor har født 4 børn (deraf også tvillinger, mine lillebrødre), uden så meget som et eneste lille mærke. Mig derimod, fik flere strækmærker i min pubertet. Buuuhh! 🙁

MEN, den gang var man måske ikke så optaget af at give huden masser af fugt. Det er jeg derimod nu, og smører maven 2-3 gange om dagen med Bio-Oil, for at undgå strækmærker under graviditeten. Bio-Oil skulle være den bedste på markedet, baseret på planteekstrakter og vitaminer, både til at forebygge strækmærker, men også for at reparere dem man evt får. Den har en dokumenteret effekt, både for at lysne ar og strækmærker og har vundet over 135 priser i flere lande.

Så mon ik den kan hjælpe, på det der hjælpes kan.

Er der nogen der har erfaring med Bio-Oil eller har du andre god tip, del gerne i kommentarfeltet 🙂

English:

I am putting Bio-Oil strechmark oil on my preganat stomache 2 or 3 times a day, to avoid strechmarks. I really hope this can make my skin strechable enough to make it through my pregnancy…

The oil har a documented effect on strechmarks and scars and has won over 135 awards.

Please share and leave a comment, if you have any thoughts about this oil. 🙂

Leave a Reply