Smuk naturlig øjenskygge til budgetpris

Det er ikke så tit jeg kigger i makeupafdelingen i H&M, men måske burde jeg gøre det noget oftere – for hvem elsker ikke makeup til budgetpriser, og især når man finder guldkorn.. Jeg skulle egentlig bare have et par bodyer og en Ninjago t-shirt til mine drenge, men kom forbi øjenskyggerne på vej til kassen og måtte hen og prøve lige præcis denne øjenskygge som jeg endte op med at købe.

Super smuk til hverdag. Beige med et svagt strejf af guld. Uden at være for meget, men samtidig bare se så smuk du på øjenlåget. Skal du fx giftes i sommer (når vi nu liiiige har set Meghan Markles blive gift i dag) kunne dette helt bestemt være et bud på en naturlig og smuk øjenskygge der ikke tager for meget opmærksomhed, men blot rammer øjet ind på fineste vis.

Infinite Impact Eye Colour i farven Baci Di Dama fra H&M, 50 kr. 

3 Responses to “Smuk naturlig øjenskygge til budgetpris”

  1. Marie-Louise Jønsson

    Hvilken mascara har du på på dette foto ?

    Reply
  2. Zarah D

    Vintage Doll er en nude farve som jeg bruger ofte…..og deres øjenbrynsblyant i brun er også god !

    Reply

Leave a Reply