Smukke fødder med pedicure sok

 

faa3dd24a71cf38201d199554402e1bflarge-6

JEG ELSKER AT FÅ EN PEDICURE.
Få filet, scrubbet, cremet og lakket mine fødder og tæer, i mens jeg selv sidder og slapper af. Det koster selvfølgelig også nogle kroner, derfor er jeg faktisk for nærig til at få det lavet regelmæssigt. Desværre…
På den anden side, er grimme fødder noget at det værste jeg ved. Og når de nu snart skal vises frem i åbne sandaler, kræver det altså en tur til neglesalongen eller en indsats der hjemme på badeværelset.

Salvequick er et af flere firmaer der har lavet en såkaldt pedicure sock, der gør det hårde arbejde for dig. En plastiksok, dine fusser skal omsvøbes i i hele 90 minutter, mens du ser film, surfer på nettet, spiser aftensmad, sover eller hvad du end måtte bedrive tiden med.
Derefter går der 3-5 dage inden den hårde hud på fødderne, begynder at skalle af, og efter 10-15 skulle du have babybløde fødder, der er klar til creme og lak.
Mere specifikt hvordan pedicure sokken virker,  kan du se i filmen her eller du kan springe direkte ud i det, og finde dem i Bilka.

Jeg har allerede haft mine sokker på. Nu efter 5 dage, er jeg begyndt at skalle.. Uh ha..det er lidt spænende! Fortsættelse følger…

I mellemtiden kan du VINDE 2 par Salvequick Exfoliating Sock, så du har til både nu og efter sommeren. Jeg trækker 3 vindere blandt dem der lægger en kommentar under dette indlæg. 

Indlægget er lavet i samarbejde med Salvequick

Leave a Reply