Som kaffe til øjnene – 3 gode øjencremer

Billedet er fra Hvisk nye smykkekampagne, hvor jeg har lavet hår og makeup. Foto af Steffen Bøgeholm.

Koffein i hudpleje har den funktion, at det hjælper på at dræne og begrænse væskeophobninger, som man typisk kan få rundt om øjnene ved for lidt søvn. Lidt søvn er sjovt nok noget der fylder min hverdag rimelig meget for tiden, nogle morgener kan jeg næsten ikke genkende mig selv i spejlet.

Uanset, sidst uge, var jeg til lancering på Karmameju’s senest produkt, deres Couture Age Defence Eye Cream, hvor grundlægger Mette Skjærbæk fortalte mig at en af deres testpersoner var blevet spurgt, om hun mon havde fået øjenkirurgi. Det må da være en øjencreme der kan gøre en forskel, og den er også fyldt med lækre ingredienser som femdoblet hyaluronsyre (fugt), mineraler, antioxidanter og lysreflekternde filler-kompleks.

En god øjencreme, der frisker op og hjælper på toppen af puffiness er altid noget man gerne vil anbefale videre, så her kommer tre dejlige øjencremer til depuff og fresh eyes.

Couture Age-Defence Eye Cream fra Karmameju, 379 kr.

Eye Love fra Raaw In A Jar, 325 kr.

 

Ginzing Refreshing Eye Cream fra Origins, 245 kr.

4 Responses to “Som kaffe til øjnene – 3 gode øjencremer”

 1. Maria

  Hvilken læbestift er brugt på Hvisk-modellen? Så smuk makeup!

  Reply
  • Sara

   Hej Maria, Tusinde tak! Den hedder Soft Matte Lipcreme fra NYX i farven San PAulo. KH Sara

   Reply
 2. Marie-Louise Jønsson

  Og hvad har modellen på øjnene
  Så fint

  Reply
 3. Eva Bacher

  Det var da helt vildt m Karmameju; altså den tilbagemelding på deres nye produkt! Må lige have tjekket indholdslisten men mon ikke der ihvertfald er koffein i, som jeg har forstået er det der rykker mest v øjenpleje?

  Reply

Leave a Reply