Sommer smoothie fyldt med energiiiiiiii

Sponsoreret af Forever
I dag smutter vi på ferie. Turen går til mine forældre i syd Norge hvor vi skal mæske os i pil selv rejer, sejle, bade og hygge. På vej derop i klassisk bilferie stil, som jeg mindes sååååå meget af fra min barndom, tager vi to overnatninger i Sverige. I Kungshamn, hvor vi har lejet en feriehytte ned til havet. Low budget stilen, men jeg glæder mig åhhhh så meget. Kan man andet når solen skinner fra en skyfri himmel og sommeren ingen ende vil tage?

Inden vi smutter tanker jeg børnene og mig selv op på en læskende sommersmoothie. Helt ærligt, laver jeg to versioner. Denne smoothie er måske mere voksen venlig end til børnene, men med lidt mere æblejuice og lidt jordbær, drikker de løs.

Sommersmoothie:

1/2 dl Forever Aloe Vera Gel
1/2 avocado
1 stangselleri
3-4 kugler frossen spinat
1/2 agurk
Mynte
saften af 1 lime
Æblejuice efter behov

Blendes og nydes.

GOD SOMMER!!!!

One Response to “Sommer smoothie fyldt med energiiiiiiii”

  1. Tina

    Dejlig smoothie, jeg er også til aloe vera:-)
    Gode sunde sager du kommer i.
    Dejligt med jeres ferieplaner, I må nyde ferien:-)

    Reply

Leave a Reply