Søndags tanker og glædelig 2.søndag i advent

Glædelig 2.søndag i advent. Håber I nyder førjulstiden?

Jeg har hygget mig med min søn i dag og været et smut forbi julemarkedet i Kødbyen og spist burger på Burger Joint! Mums en god vegetarburger!!! Jeg har virkelig haft en dejlig uge, både med yoga, afslapning og tid til pedicure i går.
Jeg er nu i uge 28 og lillemanden inde i mig sparker på livet løs – han er virkelig 10 gange mere aktiv end det Sølve var, så det bliver spænende at se hvem han er for en, når han en gang kommer ud.

skaermbillede-2016-12-04-kl-17-00-08

Når man venter sit andet barn, og især af samme køn, tror jeg at man tager forberedelserne lidt mere loose. Jeg har fx ikke købt noget som helst endnu, hverken af tøj eller udstyr. Alt udstyr har vi jo allerede og det er super dejligt. Tøjet ligger pakket ned efter måneder og størrelser i kælderen og bliver nok ikke pakket op før vi flytter ind i det nye hus.
Men her forleden fik jeg min første gave til min nye søn, og jeg blev virkelig, virkelig rørt. Det var fra en samarbejdspartner som sendte mig nogle hårprodukter til hårtab. Hun havde så også læst at jeg var vild med Mini Rodini børnetøj og sendte med en pakke med en body, i helt lille størrelse fra mærket. Jeg blev virkelig RØRT! Over tanken, over at hun følger min blog og over at hun havde lagt mærke til min entusiasme for lige præcis dét mærket. Det var også helt underlig at se tøj igen i den lille størrelse. Shit det er er jo lige om jeg skal til at købe de mindste bleer igen og de mindste størrelser tøj!!?! Wow – jeg glæder mig!!

skaermbillede-2016-12-04-kl-17-03-30

Babytøj fra Comme Ci Comme Ca

Jeg glæder mig så meget, at jeg blev helt fristet til at købe lidt mere babytøj, meeen jeg tror jeg venter til udsalget. Så bliver Mini Rodini, Comme ci Comme ca og Konges Sløjd tjekket ud. Og så har jeg besluttet mig for at jeg gerne vil have et babynest, det har jeg ikke fra tidligere, men tror det ville være meget godt at have, hvis baby skal sove i sengen sammen med os og storebror fx kommer ind i løbet af natten. Vil nødig, at den bette skal blive rullet over af storebror.

Til sidst, må jeg lige sige WOW over alle kommentarer og feedback jeg har fået i forbindelse med min julekalender på instagram!!! Det er en overvældende deltagelse og superdejligt at det bare er good vibes og glade kommentarer. Hvis I ikke stadig har set den, skal I tjekke ind på @sarayoublush hver dag kl.7.30 hvor en ny video og en ny præmie kan vindes, blot ved at lægge en kommentar.

skaermbillede-2016-12-04-kl-11-39-58

Jeg er skam også nomineret som årets instagrammer i kategorien BEAUTY hos Costume.dk / Boligmagasinet.dk / Wallo som sammen laver en lille awarduddeling. HVIS du syntes jeg skal vinde, skal I skyndte jer at give mig en stemme her, vinderen kåres i morgen. Husk at du skal stemme i alle kategorierne og afgive navn etc for at din stemme tæller. Der er vidst også præmier på højkant, for dem der stemmer.

På forhånd mange tak og hav den bedste uge, der kommer! Jeg er den der snart smutter ud til Kent koncert forum. Er en af dem, der er MEGET glad for at koncerten blev rykke en uge pga sygdom. Så fik jeg nemlig skaffet min mand og mig en billet! Jubiii!

9 Responses to “Søndags tanker og glædelig 2.søndag i advent”

 1. Nanski

  Du har fået min stemme – spændende at se om du vinder i din kategori. Det ville da være en alle tiders julegave til dig :o)

  Reply
  • Sara

   Hej Nanski! Tusinde tak! og ja, det ville jo være dejligt at vinde, men tror egentlig Anita Falslund vinder. Hendes instagram er så fin og informativ, hvor følgerne får en masse brugbare tip. 🙂 KH Sara

   Reply
 2. Marie Emilie

  Du har også fået min stemme:)
  I dagens julekalender på Instagram, har du en meget smuk mørkerød læbestift på, hvilket mærke og navn har den?:)

  Reply
  • Sara

   TUsinde tusinde tak! Den er fra Revlon og farven hedder Passion! Helt fantastisk! KH Sara

   Reply
   • Marie Emilie

    Tak! Den må jeg få købt, den er så flot. Men ved du hvor man kan købe Revlon i København?:)

    Reply
 3. Tanja Olesen

  Hej Sara. Har netop købt foundation brush fra by Terry. Den du viste her på bloggen. Umiddelbart giver den jo en rigtig fin glød men ikke så meget dækning og måske ville den være bedre til sommerbrug. Men uanset, jeg er glad for den. Men hvordan er det egentlig meningen at den bruges. Jeg kører foundation ud i ansigtet med børsten og så fordeler jeg og glatter ud med fingrene. Hvordan gør jeg med at holde penslen ren for tænker jo at den indimellem skal gøres ren og hvor lang tid vil du sige at sådan en foundation som denne skal holde. (Mdr) Jeg klikker ud ihvertfald 2 gange. På forhånd tak for svar. Kh. Tanja

  Reply
  • Sara

   Hej Tanja, Du har ret. By Terry foundationen dækker ikke meget, men den udjævner let og lækkert. Hvis du har brug for stedvis mere dækken, kan du bruge en concealer i tillæg. Mht børsten, er det et godt spørgsmål, jeg vil tro det er svært at vaske den uden at komme til at få vand ned i produktet. KH Sara

   Reply
 4. HeLene

  Tillykke med nomineringen, det er velfortjent!
  Jeg har forresten selv lige sorteret det mindste babytøj, som jeg sparet som minde, og det jo vildt hvor småt det første tøj er, så jeg nikker genkendende til indlægget. Sjovt at tage et billede med bodyn ovenpå maven-sødt!!!
  Babynest er bare så fedt at have, især med søskende, men også den der første tid hvor de er så bitte små, så kan man selv sove lidt bedre når man ved hvor babyen ligger trygt så man kan slappe af. Jeg var glad for min i hvert fald.
  Jeg følger også med i julekalenderen på Instagram, spændende at se den nye video hver dag. Virkelig godt gået, at spille 24 film in! Woo hoo!

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Helene 🙂 Glæder mig så meget til at finde babytøjet frem igen. Bliver helt underligt at hænge så småt tøj op på tørresnoren, nu hvor der ellers hænger små boxershorts, strømper med spiderman og hættetrøjer. KH Sara

   Reply

Leave a Reply