SPA oplevelse i toppen af en kran

Behandlingen er sponsoreret.
Denne uge havde jeg længe sat af til lidt efterlængtet “mor-forkælelse”, da min mand endelig havde lidt fri efter non-stop arbejde over længere tid og lange arbejdsaftener.  Jeg har været meget alene med børnene og jeg har kunne mærke hvordan skuldrene langsomt har trukket sig godt op mod ørene og det føles som om man ikke kan tænke en tanke klart…. SÅ jeg trængte til lidt tid alene og så tog jeg op i en kran…

Jeg havde læst en lille smule om “The Krane” inden – og det er altså rigtigt – en gammel kul kran i Nordhavnen, er forvandlet til en helt unik og “one of a kind” meget eksklusiv hotel og spa oplevelse – du har nemlig kranen helt for dig selv, for det findes kun 1 værelse og 1 behandlingsrum. Det er luksus ud til fingerspidserne og ikke en detalje der er tilfældig, og her har altså Laura Bonne fra Amazing Space åbnet en eksklusiv afdeling – Amazing Krane – med glasfacade og udsigt ud over Nordhavnen.
(det er den bagerste del af kranen på billedet der er spa afdelingen og glasfacaden er mod den anden side af kranen, ud over vandet)

I bunden af kranen finder du en lille reception, hvor gæster tages i mod. Der er også et lille industrikøkken, for når hotelgæsterne skal have mad, skal maden være helt frisk – og man vil nok ikke forlade sin “kransuite”, når man først har booket sådan en ekseptionel oplevelse – udsigten er til at tage og føle på. Man skal ikke have højdeskræk! Du er oppe i 15 meters højde.
Op trapperne kommer man først til en glaskube, som er indrettet til et mødelokale. Et eksklusivt og unikt et af slagsen med 360 graders udsigt til alle kanter igennem glasfacaden.


Hotelværelset er holdt i sorte farver og alt interiør er af Menu og Bang & Olufsen. Minibaren tilbyder de fineste udvalgte vine, snacks og drikke, og der er både bad og toilet i lækreste kvalitet. (sengen var ikke redt til anledningen.. der var åbenbart ingen gæster den nat jeg fik rundturen)

Og så, “Amazing Krane” – spa området. To karbad, der kan laves om til behandlingsbriks, sauna og omklædningsrum. Og selv om det var gråt og regntungt den dag, var det virkelig smukt. Det klædte næsten omgivelserne og gjorde oplevelsen endnu mere mystik.. bortset fra at baby Finn, som var sammen med sin far mens jeg fik behandling, åbenbart havde grædt siden jeg forladte bilen. Det fik jeg at vide i en tekstbesked, liiige da jeg skulle lægge mig på briksen. Ikke lige præcis den besked man ønsker at få, når man skal slappe af og nyde… Så, desværre fik jeg behandleren til at forkorte min efterlængtede “Deep Charcoal Treat” fra 100 minutter til knappe 60. #lifewithkids..

Behandlingen startede med rygmassage (oh lord, min anden massage på 1 uge!!) med varme jewel stones og afslappende olier. Derefter fik ansigtet dybderens, udrensende maske og urtedamp, samt denne custom miksede maske med bla kul, som har en udrensende effekt. Til sidst fik jeg opløftende ansigtsmassage som var intet andet end guld og faktisk noget jeg ville ønske man kunne booke helt alene som behandling. Det-er-så-dejligt-med-ansigtsmassage!! Jeg elsker det!!

En behandling i The Krane er ikke billigt, men noget man skal give selv selv, når man har brugt for en eksklusiv og helt unik oplevelse. Måske sammen med sin mand eller kæreste? Min behandling kostede 1.800 kr. og for en overnatning i The Krane skal man ud med hele 17.000 kr..

Var det ikke fordi jeg vidste jeg havde en ulykkelig baby (som heldigvis var spist godt af inden jeg gik fra ham, så jeg vidste det ikke var fordi han var sulten) så havde jeg nok nydt det endnu mere, men jeg syntes det var en sjovt, anderledes og super fed oplevelse. Fedt vi har så kreative mennesker i Danmark. Og fedt vi har noget unik og anderledes at byde kræsne turister, der er på jagt efter noget helt helt særligt.

 

Leave a Reply