Spalt 10 år

PR bureauet Spalt var et af de første jeg kendte til i Danmark, og jeg kan tydelig huske at jeg brugte dem meget, da jeg for 8 år siden arbejdede på Tv2 programmet Rundfunk, hvor jeg også lånte tøj til værterne, i tillæg til at lave deres makeup. I går holdt de en fin reception sammen med designerduoen Spon Diogo.

John og Louise fra Spalt (tidligere og meget savnet Eurowoman kollega +nabo 🙂 fik en vel fortjent drink efter et vel overstået Anne Sofie Madsen show, som åbnede modeugen.

Smukt Spon Diogo tøj i smukke omgivelser.

Lotte fra A Fashiontale og mig.

Smukke Louisa var en af dem der var med til at starte Spalt PR for 10 år siden. Jeg blev helt forelsket i hendes smukke røde læber, som er en gammel farve fra Mac. Jeg vil skyde på at Lady Danger fra Mac, er meget tæt på denne farve. 🙂

Leave a Reply