Speaking of nice hair..

Jeg har tynt, fint om du vil, totalt behandlet og rimelig skadet hår…
Så, her er min hår rutine;

Jeg vasker håret med Redken Extreme shampo og condtioner, perfekt til skadet hår – indeholder masser af proteiner, der styrker håret!
(og her burde jeg faktisk også anvende en maske/kur… Jeg skaaaal købe den nye maske fra Redkens nye serie Real Control, der indeholder både fugt OG proteiner!)

Efter håret er håndklædetørret, krammer jeg ind Redken Extreme Anti-snap og Redken All Soft Soft Ends. De er begge leave in conditioners, og er med til at beskytte håret.

SÅ kommer endnu et stjerne produkt, som er Davines Invisible Styling Cream. Den indeholder endnu flere proteiner (forbi jeg bare ikke kan få nok..he he) og giver et let hold under føntørring og faktisk masser af volume! 🙂

Jeg er ikke verdens mest tålmodige person, så jeg føntørrer håret “up side down” til det næsten er tørt. Så anvender jeg en børste til at rede håret, mens jeg førntørrer ovenfra og ned. (så håret får mest mulig glans!)

Ta da! that how I do it!… og det holder sig flot en dag cirka… når jeg vågner næste dag, ligner jeg igen et fuglerede! 😉
Køb Redken på http://lookfantastic.com

Leave a Reply