Status project baby

 -2

 

Flere spørg efter hvordan det går med min graviditet så tænkte jeg ville give en lille update og svare på de mange spørgsmål jeg bliver spurgt om, på mail og i kommentarer. Lige nu er jeg 7 måneder på vej, i 31. uge og 4 uger fra barsel.

Her kommer svar og spørgsmål der er mest vinklet på skønhed og træning.

Har du ændret dine skønhedsvaner efter at du blev gravid?

Ja og nej. Jeg har fortsat med langt de fleste produkter, jeg normalt bruger, i sær når det kommer til makeup – som jeg hverken bruger mere eller mindre af end før. Blush i kinderne, mascara og lidt farve på læberne er absolut minimum.

Jeg bruger parfume kun en gang i mellem, når jeg har lyst til det, men sprøjter duften i håret eller på tøjet.

Mine ansigts- og kropsprodukter er efterhånden ved at være all øko, men jeg bruger stadig det jeg bedst kan lide alligevel, så som Rudolph Care, Estelle&Thild, Oskia, Ling Skincare, Amazing-Space og strækmærkeolien Bio-Oil. Ja, ok, så har jeg også en Creme de Corps, den er der parabener i…

Får du nogle særlige behandlinger?

Jeg har testet gravid behandlingen Pretty and Pregnant hos Amazing Space. hvor du ligger på en særlig pude, så du kan ligge på maven. (dejligt!) Jeg har været til fodterapeut en enkelt gang, da man skal give fødderne lidt ekstra opmærksomhed under graviditeten – de døjer med lidt ekstra vægt. Og så er jeg lige startet med at gå til  zone terapi, for at sikre mig at fordøjelse, blodcirkulation etc er fungerer optimalt.

Får du stadig farvet dit hår?

Det har jeg gjort en enkelt gang, ja. Min frisør Betty la striberne så de ikke kom helt ind til hovedbunden. ellers har sommeren lysnet mit hår naturligt. Hvad jeg gør her til efteråret, ved jeg ikke helt.

Hvordan går det med træningen?

De første 3 måneder var jeg rimelig træt, så der gik træningen lidt i stå. Jeg prøver at træne i fitnesscenter 1-2 gange om ugen. Crosstrainer i 30 minutter og forskellige styrkeøvelser, som jeg viste lidt af da vi var på ferie i august.

Ellers går jeg til gravid yoga hos Yogacentralen på Frederiksberg. Det er ikke så meget træning i det, mere mental træning og komme i bedre kontakt med min krop. Jeg cykler stadig til og fra arbejde (hvis det ikke regner) og prøver at gå en lang tur eller to.

Har du fået nogle cravings eller sære madvaner?

Nej sjovt nok ikke. Jeg kan ikke mærke den store ændring overhovedet. Det er klart at jeg spiser mere kulhydrater end jeg gjorde tidligere og jeg tillader mig også lidt slik eller et stykke kage en gang i mellem, men de underlige madvaner og madorgier er heldigvis udeblevet.

Vil I have flere indlæg som dette? Jeg har gemt alle spørgsmål om hvad jeg har købt af tøj, udstyr, hvad jeg glæder mig mest til, hvad jeg savner, hvilke forventninger jeg gør mig og hvordan jeg tror det kommer til at ændre mit liv ..

Har I flere spørgsmål, må I endelig stille dem her i en kommentar.

Foto: Jacob Hoffmann // Skirt: Wolford // Top: Allez Allez

Leave a Reply