Stick Makeup Is Booming

LIge nu bugner makeuphylderne med stick makeup – altså makeup i stickform der er genial til alle os der har travlt, men også os der godt kan lide at tage makeuppen med i tasken, da den ikke fylde særlig meget OG er nem at påføre uden pensler etc. Du kender sikker foundation sticks, der har været på markedet i mange år og eksisterer i sortimentet til de fleste makeup mærker, men nu er cremeblush, highlighter og bronzers blevet lige så almindeligt i stick form.

Skærmbillede 2016-04-20 kl. 21.45.27

Clinique’s Chubby Stick familie tæller nu både læbeprodukter, cremeblush, foundation (ikke lanceret i DK endnu) og highlight og contour.

Skærmbillede 2016-04-20 kl. 21.46.34

The Body Shop har lige lanceret Lip & Cheek Velvet, en stick til både kinder og læber i forskellige brugbare farver, samt en bronzer og en universal farve, der sammen med din egen PH værdi i huden danner sin helt egen og personlige farvetone.

Estee-Lauder-Lip-and-Cheek-Summer-Glow-222x400

Estée Lauders sommerkollektion Bronze Goddess indeholder i år de fine Pure Color Lip and Cheek Summer Glow, der er 3 forskellige sticks til både kinder og læber.

4ffd41a0e60cacf9e08fcb3a84e09a59

Amerikanske Smashbox har også lige lanceret 5 sticks til kinder og læber, L.A. Lights Blendable Lip and Cheek Color i 3 farvenuancer, samt én bronzer og én highlighter. Det der er lidt unikt her, er at for enden af sticken er der en svampapplikator, som du kan vælge at blende produktet ud med, hvis du ikke kan lide at bruge fingrene.

Kan du lide tanken og ideen med stick makeup eller foretrækker du makeup med pensler?

3 Responses to “Stick Makeup Is Booming”

 1. HeleneR

  Som udgangspunkt kan jeg godt li sticks, men virkeligheden er jeg kun har en – en chubby stick til læberne fra clinique, den er jeg tilgengæld glad for 🙂

  Reply
  • Sara

   Kan hvis hele din makeuppung kunne være komprimeret kun med stick makeup! 🙂 Ville det ikke være fedt og nemt? KH sara

   Reply
 2. Satina Wandel

  Jeg er mest fan af sticks, når det kommer til læbeprodukter. Men ellers foretrækker jeg make-up, jeg kan ligge med pensler, for jeg synes nogle gange, det kan være lidt svært at styre stick make-up. Især øjenskygge sticks, dem tror jeg aldrig, jeg bliver venner med 😀

  http://satinawandel.dk

  Reply

Leave a Reply