Stockholm this weekend

I morgen tager jeg kæresten med på en romantic tur til Stockholm. vi skal KUN slappe av, drikke vin, spise god mad og shoppe selvfølgelig.. Så ingen blogging over weekenden, det bliver en computer-free zone 🙂

Jeg skal helt sikkert forbi Byredo – Sveriges svar på Diptique, et helt særligt parfumehus startet af grunderen Ben Gorham i 2006. De har fantastiske dufte og duftlys, hvor de fleste er unisex og den seneste launch er Mink. Har I en Byredo favorit duft? jeg vil gerne høre, hvis det er…

Og skulle det være noen svenske, som læser min blog. Jeg tager gerne imod tips for shopping, must-sees og andre secret spots. Godt brunch sted? Juice bar? Måske hvor man kan få den bedste kanelbulle? Jeg elsker kanelbuller og svenskerne er altså verdensmestre her. 🙂 Thanks a million!

I am going for a love weekend with my bo to Stockholm this weekend. One of my first stops will be at the Byredo Store – the Swedish Parfumehouse. Do you have a Byredo favorit?

Leave a Reply