Summer ready feet +vinder af konkurrence

 

Ingenting føles lækrere end velplejde fødder nu hvor tæerne skal luftes i sommerens dejlige solskinsvejr. For et par uger siden postede jeg et indlæg om Salvequicks nye pedicure sokker, der giver dine fødder nyt liv, uden at du skal røre en finger.
Jeg har selvfølgelig testet sokkerne og ganske rigtigt, efter 5 dage begyndte huden at skalle af, og overraskende nok, også den ret så hårde hud!? (ja, sorry, men det kunne ikke rigtig skrives pænere). Jeg syntes det er ret så sejt og fødderne blev også dejligt bløde efter et par dage med flosset hud, MEN hvis jeg skal være drøn ærlig, og det skal jeg jo, ville jeg nok hellere investere et par hudrede kroner mere og få fødderne ordnet i en neglesalon på 1 time, end at vente de 10-15 dage hele processen tager.

MEN smag og behag. Konceptet er sejt og har du tålmodighed til at vente i 10 dage, er sokkerne helt sikkert værd et forsøg.

De heldige vindere, der får 2 par i Salvequick Exfoliating Socks i posten er;

Nanna B

Christel

Laura

Tillykke til jer. I har fået en mail fra mig!

NYD SOLSKINNET OG DET FINE VEJR! 🙂

Indlægget er lavet i samarbejde med Salvequick.

Leave a Reply