Sun Kissed Beach Glow

84b22d0e6cbfa69d0b01a721f9032b3f

Det fantastiske vejr vi har haft det sidste stykke tid, har været unormalt lækkert og skønt. Måske er det på tide, du investerede i en bronzer som fremhæver den gyldne glød du måske allerede har fået. Jeg plejer at sige, så snart dit ansigt får et strejf at glød, vil en bronzer være flot i kinderne for at fremhæve farven yderligere og til at give ansigtet mere form. Er du helt lys og bleg, vil en bronzer være svær at få til at se naturlig ud – og jeg ville personlig hellere vælge en koldere blush som fx Tromborg Vintage. Kig mer her, hvor jeg viser hvordan du lægger bronzer, så det ser ganske naturligt ud.

Den fine bronzer fra Urban Decay har ikke bare en cool emballage med palmer, men også naturlig farve som passer de fleste. Teksturen er fløjlsblød og produktet kan bruges både tørt (som jeg vil anbefale) og vådt.

http://www.magasin.dk/maerker/urban-decayBeached Bronzer fra Urban Decay, 210 kr.

2 Responses to “Sun Kissed Beach Glow”

 1. Helle Rick

  Den er vist perfekt til brune plettede mig 🙂 Jeg er mørk i huden og bruger ofte en bronzer på mine kinder for at bevare et så naturligt look som muligt 🙂 Skøn sommer til dig

  Reply
  • Sara

   Det er da fantastisk! Det er altid optur at finde produkter der virkelig fungerer for en 🙂 KH Sara

   Reply

Leave a Reply