Sunday stroll

Skærmbillede 2014-08-23 kl. 22.56.16

Et lille hej fra mig og Sølve, som er blevet 8 måneder. Tiden flyver bare af sted, og jeg er i lidt panik-angst begyndt at tænke på vuggestue, pasning, arbejdsstart og hvordan mit liv mon kommer til at blive, når min barsel er slut lige om lidt. Jeg prøver at nyde dagene, og jeg er virkelig glad for at min “nye” blog endelig er oppe og køre. Det har taget så meget tid og energi, og det er stadig ting der skal finpudses, så håber I har lidt tålmodighed. I sær mobilversionen, er første prioritet. Den bliver bedre, I promise.
Sølve er inde i en periode hvor han pylrer helt vildt, nærmest hele dagen, hvilket er lidt belastende i længden, da man ikke føler man rigtig gør noget som helst rigtigt. Og med mangel på søvn, (jep han står gerne op kl.5.30 – men det er da en forbedring i forhold til rekorden på 4.15!?) har jeg nogle dage lidt svært ved at finde overskud… MEN – all is good. Jeg er virkelig glad for mit liv og planer fremover – you’ll see – den kærlighed man har for ens lille baby vokser voldsomt dag for dag. Det er virkelig ikke til at tro, at man kan elske og føle en sådan beskyttertrang for noget menneske, men det kan man altså og jeg ville kaste mig foran et tog for min baby, anyday! Vildt, men det er den bedste og mest skræmmende, vilde følelse, at være mamma.
Husk endelig at lægge en kommentar, hvis I har blogindholds ønsker. De bliver skrevet ned og arbejdet på, og det er SÅ dejligt at høre fra jer.
Rigtig god søndag til jer alle.

ENGLISH:

A little hello from me and baby Sølve (yes, he shares he’s name with this famous and fantastic Norwegian fashion photographer). He just turned 8 months and time just flies.. I’ve just realised that my maternity leave soon comes to it’s end and I really have to figure out what kind of daycare I want for my baby. The waiting lists are crazy for kindergarden i Copenhagen, so I think I have to get some kind of private daycare for him and wait for the perfect kindergarden that I’ve signed up for, has room for him. And I’m staring to work again soon… so crazy, I wonder how my life will be. So many new beginnings to come. I’ve been working so much on my new blog lately and Sølve is in this phase where he’s crying all the time. It’s exhausting and I really hope it’ll be over soon. I love this lille person to the moon and back – it’s crazy and so wonderful to feel the love just grow every day. Have a wonderful weekend!

Remember to leave a comment if you have wishes for blogposts. I write every single one down.
Have a wonderful Sunday!

Leave a Reply