Sunday thoughts

Skærmbillede 2014-08-31 kl. 13.15.25

Det blev ikke nogen reverse eyemakeup på mig i går, men jeg kom ud for første gang i rigtig lang tid, for at fejre både det ene og det andet sammen med 2 af mine  (3)  brødre. Ham til venstre har boet i København i 2 år og skal nu flytte hjem til Norge for at starte arbejde, så brormand er kommet for at hente ham og hele hans flyttelads. Jeg kommer virkelig til at savne at have lidt af min familie i Danmark, det betyder altså meget, i sær nu hvor jeg selv er blevet mor. Vi får bestille lidt flere flybilletter til Norge fremover. Det er klart vigtigt for mig, at min lille baby ser den norske del af sin familie, næsten lige meget som sin danske. Og så skal han selvfølgelig også kunne tale norsk, så han må få lidt træning fra tidlig alder.

OG TUSINDE TAK FOR ALLE de fine, opmuntrende og positive lykønskninger omkring mine fremtidsplaner. Det er aldrig nemt at sige et fast job op, men jeg har samtidig altid syntes det har været vigtigt at tage kontrol over sit eget liv og gøre noget aktiv, hvis man ikke er glad. Det har været lidt hemmeligheds krammerier her hen over sommeren og jeg er lettet over at jeg nu kan fortælle alle hvad jeg skal fremover, uden at måtte smile lidt skævt og sige; “Planen er at starte på Eurowman igen i November.” NU kan jeg sige det som det er, at jeg har sagt op og starter på noget nyt og vildt spænende. JEG GLÆDER MIG og elsker lidt den der skræmmende følelse at hoppe ud på dybt vand, hvor man ikke kan bunde…

Ha en dejlig søndag der ude. Jeg bliver indefor med stearinlys, slik og alle mine drenge..

ENGLISH:

Yesterday I went out with my two brothers for the first time in a very long time. The one to the left has been living in Copenhagen for two years now, and I will miss him so much. I need to book more flighttickets to Norway in the years to come, also so that my son can learn to speak Norwegian.
Thank you so much for all your supporting and cheering comments on my futureplans. It’s never easy to quit a job with a stady income, but I also thinks it’s import to do something active and make a move, if you’re not in a happy place. I’m so excited about the future now and I’m sure I’ve made the right decision.
Have a nice Sunday.. In Copenhagen we’re staying indoors, it’s pouring down with rain. Kind of love it.

Skærmbillede 2014-08-31 kl. 13.20.38

Leave a Reply