Sunkiss

Jeg er fremdeles lidt overrasket over at det er blevet så dejligt og varmt, sommer kom virkelig over natten. HUSK SOLCREME, piger! Jeg får helt ondt i kroppen når jeg ser røde kroppe.

Jeg er bleg som et lagen, men det er klart man er, efter en vinter så kold og lang. Det betyder dog ikke at lidt snyd ikke kan lade sig gøre, og som tidligere nævnt, vil jeg hellere bruge lidt kosmetik end selvbruner. Disse 3 bronzer gels er supergode til at give huden et sart gyldent skær, der ser naturligt ud. Du kan bruge den over din foundation eller blande den der i – jeg fortrækker at bruge den alene på huden og bruge en concealer hvor jeg har brug for lidt ekstra dækken, som under øjnene, rundt munden og rundt om næsen. Til kroppen vil jeg foretrække denne her, fra Youngblood.

English:

I am still surprised that the weather suddently got so wonderful in Copenhagen. The summer came overnight! PLEASE remember to use sunscreen every day!

I am so pale after a long winter, but I love to cheet a little and use a bronzer gel for my face. It looks so sheer and natural. You can use it over your foundation, but I prefer to use it alone and to cover under eye circles and redness around my nose with a concealer.

Talk to the Tan fra Benefit Cosmetics

Honey Bronze Bronzing Gel for Face fra The Body Shop

Bronzing Gel SPF 6 fra Sensai, Kanebo

Leave a Reply