Super Soft Sunday

Skærmbillede 2013-11-10 kl. 10.24.24 Skærmbillede 2013-11-10 kl. 10.24.39

Jeg gik på barsel i fredags – dvs først 1 uges ferie, så de 4 ugers barsel før teminen. Tænk at jeg har 5 uger tilbage før jeg bliver mama! Så vildt at tænke på, men bedst af alt, jeg har det vildt godt! Den grå sky som lå truende over mit hovedet for en måneds tid siden og det supersensitive humør er næsten væk. Plukveer og lændesmerter plager mig hellere ikke så meget længere. Jeg glæder mig til de næste par uger!

I morges havde jeg en fantastisk stille og rolig morgen med yoga i min egen stue. Mit mål er at starte dagen på den måde, mindst 4 gange om ugen fremover.
Jeg har fundet en række youtube videoer med gravid yoga, som jeg indtil videre er ret glad for. Bagefter lavede jeg lidt styrketræning, da jeg stadig prøver at vedligeholde det med et par gange om ugen. (tak for evig inspiration Anne Bech)

Bagefter fik jeg en kop pukka te med ingefær og lemongrass og havregrød, som jeg først havde lagt i blød 30 minutter. Det var noget jeg har lært fra den makrobiotiske livsstil (de dyrkede på SHA Wellness Clinic i Spaninen som jeg besøgte i forbindelse med en presselancering for 2 måneder siden), da havregrøden bliver meget lettere at fordøje og giver en bedre start på dagen på denne måde. Jeg toppet op med æble, rosiner og kanel. Mums!

Nu venter jeg min bror og svigerinde til brunch. Tjek ind senere hvor jeg viser mine favorit træningsstyles for øjeblikket.

English:

I started of this rainy Sunday morning with this great pregnancy yoga program I found in Youtube. I just left work this Friday for my maternity leave, even though I’m first due in 5 weeks. I intend to try to start off my morning like this at least 4 days a week, combined with a couple of days at the gym.

I feel pretty energized at the moment and I try to cherish those moments since I know it can change pretty fast.
After my yoga I had soaked oatmeal (I soaked the oat for 30 minutes before cooking) to make it softer and easier to digest. It’s really a great way to start your morning together with a cup of tea.

Check in later, where I show you my favorite work out clothes at the moment.

Leave a Reply