Supernemme krøller

Jeg har lige været nede hos Cha Cha Cha og sige hej til min gamle makeup assistent Joy. For gamle læsere kan I måske huske hende tilbage fra LA sidste år? Joy er nu bestyrer af Cha Cha Cha i Store Regnegade, hvor de også har det svenske fantastiske makeup mærke Face Stockholm, som jeg skriver om senere. Joy sat mit hår i dag og lavede de fedeste krøller, som hun lavede med glattejern! Here’s how!

Mit hår blev sprayet med Shu Uemuras Liquid Fabric Mineral Texture Spray, som giver håret et lækkert hold og en smule stivt, men på den gode måde.

shu uemura

Du arbejder med en tot af gangen, lige som om når du glatter håret. Så bukker du glattejernet indad og udad, mens du bevæger dig ned langs hårtotten. Giver det mening når I ser billederne?

CPH111 052

CPH111 053

CPH111 054

CPH111 056

Det tog ikke særlig lang tid på mit hår, da jeg ikke har så meget. men du kan også vælge at gøre det sporadisk i håret, så det blot får lidt bevægelse. Lad håret køle af inden du rusker rundt i det med fingrene. Voila!

CPH111 071

Leave a Reply