Terrasselivet i 2300

Fedtet linse eller modlys? Sommervarme i maj med hus og have er optur uanset.

Vand smager bare bedre med frugt i. Her med vandmelon og lime..mmm.. Elsker mit samler stel Flora by Royal Copenhagen og det nye vandglas fra Ferm Living der hedder Ripple.

Vi har været nødt til at købe lidt nye havemøbler og jeg har ledt længe efter disse stole som har lidt det franske bistro look. Stolene er fra Lobo og bænken bagved fra Zederkof. Jeg mangler stadig at købe et større bord – det vi har nu, er fra vi boede i lejlighed med altan…

Chokolade blomst blandet andet… smukke farver. Elsker de bordeaux blomster. Til efteråret skal jeg sætte tulipanløg i disse farver, sammen med helt sart lyserøde…

Oh my Gosh! Det er altså bare FANTASTISK dejligt (og stadig meget voksent og uvirkeligt) at have sin egen have!! At bruge sine penge på frø og blomster fremfor dyr kaffe latte (det har de ikke her ude, ha ha) og faktisk elske det rimelig meget. Vi har en stor dejligt have med gamle frugttræer, som min søn kan sove lur under i barnevognen, manden er startet optimistisk på en lille grønsagshave med gulerødder og ærter til at starte med, og trampolinen er på plads.

Terassen er stor og der er sol til til den gå ned om aftenen. Vi har allerede holdt nogle middager og nydt lune aftener der ude med grill og hygge, og når bassen sover til middag om dagen og solen skinner, sætter jeg mig ud under parasollen og nyder lidt frugtvand (min nye dille) og nyder et par minutters stilhed, før vasketøjet og andet praktisk skal ordnes.

Jeg er absolut ikke blevet et havemenneske endnu, der har styr på alle arter, urter og planter, men jeg kan mærke jeg kan komme der hen, stille og roligt.

6 Responses to “Terrasselivet i 2300”

 1. Sophie

  Sikke et skønt indlæg 🙂 Og tak for inspirationen til havemøbler – hvor bænken smuk 🙂

  Reply
 2. Anna

  Ser virkelig godt ud! Intet så herligt som at have egen have når man kommer fra midtbyen. Er sikker på det bliver godt sted for sønnerne og mon ikke lille Sølve allerede er vild med trampolin og måske kan få sit eget lille have-bed? 😀 nyd sommeren

  Reply
  • Sara

   Sølve er VILD med tampolinen og bruger den morgen og aften, indtil videre 😉 God ide med eget havebed! Tak for sød kommentar 🙂 God dag!

   Reply
 3. Josephine

  Hvor ser det dejligt ud, det hele. Og god idé med vandmelon i vandflasken – det må jeg prøve 🙂

  Reply
  • Sara

   Det er så lækkert! Og ingen grænser for hvad man putte af frugt, i sit vand 🙂

   Reply

Leave a Reply