Thank you for following

Jeg sidder og kæmper med at indhente en masse arbejde efter 2 uger med syg baby Sølve, og har noteret mig alle navne og adresse på vinderne af de nye Pantene Pro V shampoo og balsam. Og da jeg så de forskellige adresser, fra Aalborg, Herning, Nykøbing Falster, Farum, København og Århus blev jeg bare så glad. Tænk at jeg har læsere fra hele landet!? Det er egentlig lidt sjovt dette med at blogge, for selv om jeg har gjort det i over 5 år tænker jeg virkelig ikke særlig meget over at det faktisk er nogen der læser mine indlæg… I er jo ikke synlige for mig og jeg sidder blot foran en skærm… det er så underligt, men samtidig kan jeg jo, de få gange jeg tjekker tal og statestikker, se, at I er mange der følger mig. OG DET ER JEG SÅ EVIG TAKNEMLIG FOR! Det er jo derfor jeg gør det.. jeg elsker at give tips videre, dele min viden, skabe mit eget univers, min egen opslagstavle, hvor ingen andre end mig selv bestemmer. 🙂

Tak for at I læser med. Nye som gamle læsere. Og I kan glæde jer, for hele december måned vil der være give aways HVER DAG med fede præmier.

English:

Thank you for following! I’m so grateful for having the best readers from all over Denmark and the world. Can’t wait to show you my Advent Calender in December, giveaways every day from 1st til 24th of December.

Leave a Reply