That 90’s Brown Lipstick’s Back

gigi-hadid-brown-lips-youblush Skærmbillede-2015-08-18-kl.-12.19.11

beverly-hills-90210-brandon-brenda

Jeg har et crush på 90’erne for tiden. Det er lidt sjovt egentlig, fordi det var den tiden jeg selv var teenager og startede med makeup. Jeg husker tydelig da min veninde Anita og jeg startede med den kraftige lipliner og de første “long-lasting” læbestifter der kom på markedet fra L’Oréal Paris. Det skulle selvfølgelig være i “Beverly Hills 90210” farven; matt, beige/brun.

TIP:

For at få en brun læbestift til at fungere, bør du holde resten af makeuppen neutral. Fokuser fx kun på bryn i tillæg og lidt mascara.

Vælg en mat version, for det mest moderne resultat og undgå fuldstændig alt shimmer og glitter.

SHOP BRUNE LÆBESTIFTER:

Skærmbillede 2015-11-20 kl. 20.32.19

Luminous Modern Matte LIpstick, Birkin Brown fra Charlotte Tilbury

Lipliner, Spice fra MAC (den farve Kylie Jenner bruger…)

Soft Matte Lip Cream, London fra NYX

Leave a Reply