The Beauty Editors: My SOS After-Sun

Har du fået nydt lidt af den danske sommersolen? Eller har du flygtet og nydt solen sydpå? Uanset hvor hen du er i verden, kan vi alle være uheldige og blive lidt røde. Det skal selvfølgelig allere helst undgås, men hvis uheldet er ude, er det ingenting som er så godt, som et lækkert helende og måske kølende produkter. Jeg har igen spurgt de fine skønhedsredaktører fra henholdsvis Eurowoman, Costume, Cover og ELLE om deres favoritprodukt, til solbrændt hud:

bea-fagerholt-youblush

Bea Fagerholt, Eurowoman:

“Jeg elsker after sun ritualer med et dejligt bad, en lækker bodylotion og masser af fugt til ansigtet. I år skal jeg bruge Sensais Soothing After Sun Repair Mask.”
image
Anne Pedersen, Skønhedsredaktør ELLE:

“Et must-have produkt fra de franske apoteker der hedder Biafine. (Det er en salve, der heler sår og forbrændinger) Du skal KUN bruge det, hvis din hud er blevet solbrændt, og kommer du det på huden om aftenen, er din hud blevet meget pænere allerede morgenen efter. Men min første anbefaling vil nok være, at ikke brænde din hud af..”

liv-winther-youblush

Liv Winther, skønhedsredaktør på Cover og blogger på Thethingswedo.cover.dk

“Først Aloe Vera, så en god uparfumeret bodylotion og så rigeligt med væske. Jeg spiser Imedeens Tan Optimizer i sommermånederne, der gør at min hud har det bedre med solen og at min farve holder længere.”

anne-mønsted-costuem-youblush

Anne Mønsted, skønhedsredktør Costume:

“At blive solskoldet som skønhedsredaktør, er jo ligeså forbudt som en elektriker, der får stød. Men det kan selvfølgelig ske for selv den bedste. Jeg tager et hurtigt brusebad i kropstempereret vand og smører derefter kroppen ind i Jasöns fugtgivende gel. Den har et utroligt højt indhold af naturlig aloe vera, som virker beroligende på irriteret hud. Den fås også som federe creme, hvis man er til den slags.”

Leave a Reply