The Beauty Editors: My Summer Parfume

the-beauty-editors-favorite-parfume-youblush
Det kan være forfriskende og dejligt at finde en ny favoritduft.
Jeg har spurgt de 4 største skønhedsredaktører i Danmark, om hvilken duft der bliver deres sommerfavorit i år. Læs med og få inspiration til din nye favoritduft. En parfume dufter forskellige på person til person, så gå ud og test duften på din hud, inden du køber. Den skal bruge lidt tid for at udvikle sig, så tag en lille (shopping) runde inden du beslutter dig.

Her er deres favorit sommerduft:

anne-mønsted-costuem-youblush

Anne Mønsted, skønhedsredaktør Costume:
“Lige på det punkt er jeg lidt kedelig, for bruger den samme duft år efter år uanset årstiden, og det er Clarins’ Eau dynamisante. Den er unisex og så giver den huden og hovedet ny energi. Bliver aldrig træt af den!.”

liv-winther-youblush

Liv Winther, skønhedsredaktør Cover:
Jeg har lige købt Diors Bois D’Argent til min kæreste. Mon ikke jeg kommer til at stjæle den henover sommeren.”

bea-fagerholt-youblush

Bea Fagerholt, skønhedsredaktør Eurowoman:
“Tror det bliver den nye narciso eau de toilette som ikke er en typisk sommerduft, men jeg er blevet ret vild med den. Laver ofte min egen cocktail hvor jeg mikser Hermes, Zarko, Clean og Narciso på kryds og tværs efter humør.”

image
Anne Pedersen, skønhedsredaktør ELLE:
“Narciso Rodriguez’ edt. Elsker den!”

 

2 Responses to “The Beauty Editors: My Summer Parfume”

 1. N

  Hej Sara,

  Jeg har forsøgt at sende dig en besked via din kontaktformular, men den siger hele tiden fejl. Har du en mail jeg kan kontakte dig på?

  På forhånd mange tak 🙂

  Kh

  Reply

Leave a Reply