The Best Dryshampoo for Summerhair

En god tørshampoo kan være en god idé i varmen, hvis du har tendens til at få fedtet hår. Lige nu er vi på ferie i Grækenland og jeg sværger til den relativt nye tørshampoo fra Trines Wardrobe der hedder After Workout Dry Shampoo. Yes, den er udviklet til at bruge efter træning – hvor du ikke har haft tid til at vaske hår, men måske er blevet lidt varm i hovedbunden og svedig i hårgrænsen. Sprayen suger nemlig op fugt og fungere lige genialt i sommervarmen, som efter en træningstime.

5 Responses to “The Best Dryshampoo for Summerhair”

 1. Sara

  Ville den også fungere i sort hår, tror du? Kh Sara

  Reply
 2. Trins

  Hvad er forskellen på den og den orange (begge fra Trines)?

  Reply
 3. Christiane

  ….og skal den i fugtigt (svedigt) hår, eller skal det være helt tørt ligesom med andet tørshampoo?
  Spørgsmålene er mange?

  Reply
 4. Tina Nymann

  Taaakkkfor et godt tip! Jeg sejler jo velestimeret og torshammer er min allerbedste ven, så nye mærker er altid meget velkomne?

  Reply
 5. Trine Kjær

  jeg tillader mig lige at svare på jeres spørgsmål 🙂

  1) Trine’s Wardrobe After Work Out Dry Shampoo er transparent og kan derfor bruges af alle hårfarver. Man skal blot huske at ryste flasken og så spraye med ca 20 cm afstand 🙂

  2) forskellen på denne og den orange er at denne ikke har pudder i sig, så den har ikke en stylende effekt og giver ikke volumen på samme måde som den orange.
  Til gengæld er den netop derfor genial efter træning, da den lader hovedbunden ånde. Desuden er den også helt uden parfume.

  3) den skal bruges i tørt hår ligesom mine andre Dry shampoo 🙂

  Kh Trine

  Reply

Leave a Reply