The bride

Som lovet, og lidt forsinket, kommer her billeder fra min veninde Stinas bryllup 31.august 2010 – hvor jeg la makeup som følger…

Cph010_-_Bryllup_018

In action med Covergirl lipstain.

Cph010_-_Bryllup_014

Som base på øjnene la jeg en helt sart syrinlilla øjenskygge fra Ysl.

Bryllup_Stina_og_Arn_079

The bride – Stina i et nervøst og smukt øjeblik med glødende hud, sarte smokey eyes, let rødmen på æblekindet, fremhævede kindben med en skygge under kindbenet og stained lip.

shiseido mask

Jeg startede med at give Stina en ansigtsmaske. Denne fra Shiseido er et to-delt klæde, som lægges over ansigtet. Jeg er stor fan af denne slags maske, da den ikke skal vaskes af. Giver en opstrammende effekt og en helt fantastisk glød. 

lancome sort

Denne fantastiske øjenskygge Ombre Magnetique Black Macadam fra Lancôme er en del af efterårslooket “French Coquettes”, der er i handelen om en lille uge. Du kan bruge fingre eller en pensel, og denne skygge er den enkleste måde overhovedet, at lave smokey eyes på! Teksturen er en mellemting mellem pudret og cremet, men bedst af alt, den sidder hvor den skal, og lægger sig ikke i striber på øjenlåget. Jeg brugte den rundt om vippekanten på Stina, der til daglig bruger meget makeup og er stor tilhænger af rock n roll smokey eyes. En brudemakeup bør være mere nedtonet, men hun skal stadig ligne sig selv, så denne øjenskygge var helt perfekt.

instant blush

Instant Blush fra Clarins er også et nyt produkt, som rammer mig lige i hjerte. En cremet konsistens, der giver en fantastisk rosenfarve og let glossy effekt, som en stain. Den kan også med fordel, bruges på læberne.

everbloom kiss

Lipstain fra Covergirl i farven Everbloom Kiss. Stina blev helt forelsket i farven.

Cph010_-_Bryllup_054

The very happy couple… Love love love

Leave a Reply