The Day I Went for Peach Hair

sara-rostrup-peach-hair

Jeg er som regel altid klar til at prøve en ny hårfarve – så længe det passer ind i min stil og univers. Det fede med Illuminas farver fra Wella, er at det er en farve, der falmer efter som tiden går. En glossing farve eller toningsfarve (toning holder lidt længere) hvor jeg kan få et twist af noget lidt vildt i mit lyse hår. Jeg har prøvet lyserød adskillige ganger, lyseblå en enkelt og ellers har jeg været forbi både sølvfarvet og perle.

Jeg har længe ville prøve den helt sarte fersken farve, som min frisør Betty fra Saco fuldstændig ramte plet i dag. Hun kan virkelig noget med de farver – uanset om det er helt naturlige striber, om du skal fra helt mørk til blond (eller omvendt). At få en farve til at se smuk ud, er en kunst og jeg er heldig, at have en frisør jeg stoler 100% på.

5 Responses to “The Day I Went for Peach Hair”

 1. KysOgMakeUp

  Klder dine smukke øjne super godt :). Er meget misundelig på dit nye look!

  Reply
 2. Marie Emilie

  Sikke en fin hårfarve og så flotte øjenbryn du har! Hvor får du dem farvet henne og i hvilken farve?:)

  Reply
 3. Sara

  Tusinde tak!! Jeg plejer at få dem farvet hos Anita Falslund, men det er ved at være lang tid siden, så på disse billeder er de godt tegnet op med disse to produkter;
  http://youblush.com/video-minutemakeup-strong-brows/
  http://youblush.com/minutemakeup-video-loreal-paris-brow-artist-plumper/
  KH Sara

  Reply
 4. sofie

  Det er godt nok en fin farve til dig!
  Nu spørger jeg måske dumt, men kan man godt selv farve det med deres farver derhjemme? Jeg frygter lidt resultatet men har ikke lige økonomi til en frisør i december mdr. 🙂

  Reply

Leave a Reply