The End of An Era…

expect_wonderful_things_qoute

Moet-Chandon-Rose-Imperial-2012

IMG_1199

Sååååå kan jeg endelig lette mit hjerte og fortælle jer, at har jeg i dag har opsagt min stilling som skønhedsredaktør for Eurowoman. Det har været 5 lærerrige og oplevelsesfulde år, og jeg kommer helt sikkert til at savne det ind i mellem, i sær de mange oplevelser, rejser og fantastiske mennesker jeg har mødt på min vej. Ikke fordi det har været mindre sjovt inde på Eurowoman redaktionen, men jeg har aldrig været skabt til at sidde på et kontor og have fast arbejdstid. Det har jeg altid vidst og haft lidt svært ved, og selv om det har været godt i en periode af mit liv, er det nu tid til at få lidt luft igen og prøve nye eventyr.

Jeg skal først og fremmest tilbage til det mit hjerte brænder for, nemlig makeuppen og arbejdet som makeup artist. JEG SAVNER DET, også selv om jeg til tider har lavet makeup til Eurowomans modeserier, har det ikke rigtigt været nok. Nu skal jeg ud og udfolde mig kreativt og selvfølgelig gøre masser af det jeg er bedst til, nemlig at gøre folk naturligt smukke og lækre.

Derudover skal jeg have en finger med i spillet i Camilla Franks (tidligere chefredaktør på Costume, Eurowoman og Alt for Damerne) nye online magasin Fashion-Post, der lanceres  i oktober. Det er et meget fornemt selskab jeg er kommet i, hvor jeg skal være Contributing Beauty Editor. På modesiden får jeg blandt andet denne smukke og dygtige dame som kollega. Det er et superspænende projekt som jeg tror rigtig meget på og der kommer til at være masser af redaktionelt stof, mode, skønhed, shopping og masser af tips. Mere (meget mere) om dette senere.

I tillæg til dette, kan jeg  snart også afsløre ENDNU et andet superspænende og top fedt projekt som jeg er meget, meget stolt af  at skulle være frontkvinde på. Dette kan jeg ikke afsløre endnu, men jeg kan sige jer, at det er en af mine drømme der kommer til at gå i opfyldelse….

Og sidst, men absolut ikke mindst kommer jeg til at fokusere mere på bloggen og selvfølgelig på min rolle som mamma.
Det har været mange beslutninger der skulle tages hen over sommeren, jeg har siddet mange timer foran computeren i nattetimerne, arbejdet en hel del med min blog, revet mig lidt i håret, haft lidt ondt i maven, men NU som alt ENDELIG er faldet på plads skal jeg vidst også bare nyde den sidste måned af min barsel med mit lille hjerte, som er så syg og forkølet og sover tungt på sofaen ved siden af mig, lige nu.  Jeg har vidst også lidt søvn at indhente (farmand, kom hjem fra job) men først skulle jeg liiiiige skrive denne blogpost.

Phew… det var masser af info, men det kribler i maven og jeg er så lettet over at kunne fortælle jer lidt om mine fremtidsplaner. For de er gode, jeg er positiv, glæder mig, er klar for nye udfordringer, nye projekter, samarbejder og masser af oplevelser. Jeg er meget, meget glad.

Kan en fredag blive bedre end dette? I think so… nu åbner jeg en flaske champagne! Skål!

ENGLISH:

Today I quit my job as a beauty editor of Eurowoman. I’m still on maternaty leave and will continue to be so for another month, but so many wonderful adventures will happen in my near future. It’s frigthening to leave a stady income and a job I’ve had for 5 years, but I’m so excited to go out to work as a freelance makeup artist again and be my own boss.
I will also focus more on my blog and join the compagny of this talented woman on a new exciting online project called Fashion-Post, launching this October. It’s a site with fashion, beauty, editorial and shopping and I will be the Contributing Beauty Editor. More about this later.

Later this year I will be joining another project also, that is a dream come true for me. I’m so excited but unfortunately I can’t reveal anything yes.

Last but not least, I will have more FREEdom in my life and more flexibility to be with my little heart.

And now I can’t think of anything better that to pop a bottle of champagne.

Leave a Reply