The Natural Eyeshadow that All Makeup Artists LOVE

mac-groundwork-paint-pot

Leder du efter den perfekte hverdags/naturlige øjenskygge, skal du læse med her. Jeg har nemlig forhørt mig lidt rundt blant de danske makeup artister, hvor flere sværger til denne ene øjenskygge. Det er jo ikke en hemmelighed, at mange danske tøjfirmaer og magasiner foretrækker det helt naturlige look, når der skal tages billeder. Det er også helt i tråd med den skandinaviske, rene stil, som i virkeligheden er ret minimalistisk.

Det handler om Paint Pot i farven Groundwork fra MAC. Den er beige, naturlige og kold i nuancen. Det er en cremekonsistens, som er supernem at lægge med fingrene eller med en flad pensel. Den holder utrolig godt på øjenlåget og smelter overhovedet ikke, så frygt ikke når jeg siger cremeøjenskygge. Den tørrer faktisk helt op på huden og løber ingen steder.
Det den også er god til, som en lille ekstra bonus, er at den også kan bruges som contour. Super fin!

Ugens lørdags shopping tip herfra! Dejlig weekend!

3 Responses to “The Natural Eyeshadow that All Makeup Artists LOVE”

 1. Lotte

  Jeg synes også det er en fantastisk farve, og den “glatter” mine rynkede låg (53), MEN jeg bruger den ikke fordi min eyeliner (blyant eller creamliner) “smelter” og lander under øjnene, når de kommes ovenpå Grounwork Har du et godt råd?

  Reply
 2. Laura

  Kan du måske smide en video op, hvor du bruger den? Jeg er især interesseret i at se den brugt som contour 🙂

  Reply
 3. Maria

  Jeg bruger den som øjenskygge, og er så glad for den! Vidste ikke at den kan bruges til contour – er det måske noget du kan vise eller skrive nogle tips til? 🙂

  Reply

Leave a Reply