The Perfect Cleanser?

For et par uger siden mødte jeg Ole Henriksen på Skt Petri. Vi fik en lang snak om hans nyeste produkt Pure Truth Melting Cleanser, men også en masse tip, som jeg tænker at dele lidt ud på flere blogposts.
Og jeg har selvfølgelig prøvet hans nye cleanser… som er intet mindre end toplækker. Den dufter fantastisk af citrus, energi og velvære – præcis som man forbinder med Ole Henriksen selv. Cleanseren er en gele som masseres ind i huden, uden vand. Den bliver til en lækker olie og siden cremet når du tilsætter vand. Det geniale er, at den også tager mascara. Du skal blot fjerne produktet med vatrondeller eller en renseklud.

Produktet et spækket med gode sager som c-vitamin, hyben- og kirsebærsten olie. Det er både opstramning, lysning og blødgøring af huden på samme tid og den bliver helt fantastisk blød efter brug.

Lige nu sidder jeg foran computeren. Min hud er nyrenset og ovenpå har jeg Ole’s egen personlig favorit, Pure Truth Activating Oil. Jeg tror jeg kommer til at sove godt i nat.. og i morgen skal jeg træne for 2.gang i 2015… Jeg skal virkelig stramme mig selv an nu og jeg er topklar til at gøre en indsats!
Jeg vil være sund og stærk.. lige nu føler jeg mig blød som en bolledejg. ha ha..

ENGLISH:
I met with Ole Henriksen himself a couple of weeks ago to talk about his new cleanser Pure Truth Melting Cleanser. It’s wonderful, I must say, now that I’ve used it for several weeks. The scent is amazing, refreshing, like Ole himself and the gel formula is massaged into the face, where it turns into an oil. It also removes mascara, you just have to remove the cleanser with cottno pads or a cloth and it leaves your skin baby-soft.
It’s filled with vitamin c, rosehip and virgin cherry oil.
Tonight I’ve cleansed my face and followed up with Ole’s personal favorite, Pure Truth Activating Oil and my skin feels elastic, smooth and so soft. I’m going to sleep like a baby before I’m kick my ass to the gym tomorrow morning. I really need to shape up now and I’m so ready for it! 

One Response to “The Perfect Cleanser?”

  1. Johanne Poulsen

    Hold da op en lækker præmie! Så håber jeg heldet er med mig 🙂 God weekend

    Reply

Leave a Reply