The Perfect Natural Lipstick

perfect-natural-lipstick-youblush

Jeg har fundet den perfekte naturlige læbestift!
De seneste par uger, har jeg lavet makeup på kampagne, lookbook og salgsmøde for 2nd Day. Flere har spurgt ind til læbestiften jeg har brugt, når jeg har postet billeder på instagram og jeg må sige, jeg virkelig ELSKER denne farve. Den er et naturligt miks af en lys bærfarve og nude, cremet i konsistensen og helt uden shimmer.

Color Riche, Velvet Rose nr. 378 fra L’Oréal Paris.

ENGLISH:
I’ve found the perfect natural lipstick color. The last couple of weeks I’ve used it a lot also for the campagin for 2nd Day, as you can see in the picture here. It’s the perfect light berrycolor mixed with a soft nude, creamy in texture and without any shimmer.

Color Riche, nr. 378 from L’Oréal Paris.

2 Responses to “The Perfect Natural Lipstick”

  1. Diana

    Wauw – den er også virkelig flot! Hvad har modellerne på øjnene? Super fin farve.

    Reply
  2. Ana

    Hey! Jeg købte den her forleden dag, og er super glad for den, man får bare de flotteste lyserøde læber:-) Tak for tippet:-)

    Reply

Leave a Reply