These wow me right now

            

Kender I de produkter der bare er så fantastiske at man næsten ikke kan lade være med at tale om dem? Jeg har et par stykker af dem lige nu.

Double Strength Deep Wrinkle Filler fra Kiehl’s: Til rynkerne mellem øjenbrynene, linjerne rundt om munden (især dem der går fra næsen til munden) Påfør denne “spartelmasse”, masser den ind og vent 10 minutter. Produktet giver instant effekt og plump effekt. JA TAK! 🙂

DayWear Sheer Tint Release fra Estée Lauder: Makeup møder hudpleje i denne mirakelcreme, der dufter fantastisk af agurk. Bruges som dagcreme og tryller frem farve på huden, en semi transparent foundation, der giver den mest fantastiske glød til ansigtet. ANBEFALES!

Eye Lid Serum fra MD Perricone: Øjenserum der blev livetestet på mig i Sephora i New York, af en meget entusiastisk makeup artist. Min kæreste udbrød et “wow” da produktet blev påført det ene øje og ikke det andet. (normalt set haaaader han Sephora). Giver instant løft til øjet. Føles lidt stram på huden, men ikke ubehagelig. OH YES! (kan ikke købes i DK, men man kan jo hååååbe at Sephora tager mærket ind, på et tidspunkt.)

 

Leave a Reply