Those Perfect Undone Curls

undone-curls-movement-perfect-hair-youblushundone-curls-movement-perfect-hair-youblush

Jeg har begyndt at få ret travlt i mit lille beauty firma, både med bloggen, men også med freelance makeup opgaver. Det er så fantastisk dejligt og jeg elsker at være min egen chef og drøntravlt nogle dage og andre dage, hvor jeg kan hente min søn tidligt i vuggestuen og tage det lidt mere roligt.
Som makeup artist i Danmark, skal man også kunne style hår. Til modeserier på magasiner, er der som regel en makeup artist og en hårstylist, men på mere kommercielle opgaver skal man lave både hår og makeup.

Jeg er ikke uddannet frisør og skal liiiige ind i rytmen, men har stylet hår i mange år, siden jeg startet i lære i 2002. Det er vigtigt at have produkter man stoler på og ved hvordan fungerer og jeg elsker at få tip fra andre hårstylister. Det fik jeg i går, fra Josephine Mai

som sværger til disse tre produkter fra L’Oréal Professionnel, når hun skal lave de helt rigtige, uperfekte krøller. Josephine har fortalt mig, at hun først føntørrer håret tilfældigt med en saltvandsspray og derefter krøller tilfældige totter i håret.

De tre produkter, er generelt bare gode til at lave den lidt matte struktur i håret med, med krøller eller ej.
Super Dust bruges i hårbunden, mens Texture Duft bruges i længderne for at samle håret. Hårlakken Infinium er den perfekte stylingspray, som også samler håret og giver det hold.

I morgen skal jeg lave et job for Ganni, og disse tre produkter skal helt klart i brug.

ENGLISH:
I love my new job as a freelancer and I’m starting to get busy with loads of cool and fun jobs. I just picked up a few tips from hairstylist Josephine Maj the other day. In Denmark you have to be able to do both hair and makeup and since I’m not a hairdresser and have been doing only makeup for a few years now, I’m really focusing on hair right now and trying to pick up tips on great products from the real pros.
It’s important to have products that you know and can count on when doing a job. It’s makes everything so much easier.
Josephine Mai gave me this trio to try, to get those perfectly undone curls or just a real nice, mat texture.

Tomorrow I’ll be doing a job for Ganni, and I’ll be using these three products from L’Oréal Professionnel for sure!

2 Responses to “Those Perfect Undone Curls”

  1. HeleneR

    Det er så fint et look, men hvordan krøller man de tilfældige totter ?

    Reply

Leave a Reply